Eloalp Dilek_04 çok hiperaktif bir çocuk hareketli maşallah bı o kadar da zeki şuan temmuz 1 de 3 yaşına girecek inşallah
Gzm34 Gizemmemis çok güzel :) bende Kıvanç Uras koymak istiyordum ama eşim Kıvanç’ı istemiyor o yüzden Urasın yanına ne koysam bilemedim 24 haftalık şuan daha zaman var ama isim seçmek kolay değil cidden.
NurZenkin Salihaa-28 yiğit koymaya karar verdik hem anlamı güzel hemde kızımla uyumlu olsun diye kızımın adı da yağmur
Helbestt Kayramelisa97 Helbest Şiir demek Kürtçe Rodin de ışığı getiren,gün gören,bilge vs.anlamlarina geliyor ikisi de Kürtçe
Ebrusisli Z_ulall ben en son 29 haftada gittiğimde 1400 dü şuna bilmiyorum Salı günü gideceğim ama benim son ikidir kilo alımı biraz az çünkü sıcaklardan dolayı ben pek bişey yiyemiyorum Buda etkiliyor maalesef
Anneoluyorummp Salihaa-28 Çınar Ege ismi kulağıma hoş geliyor eşim de Özgür istiyor. Çok kararsızız çok zormuş erkek ismi bulmak 😃
Ebrusisli Z_ulall erkek canım senin kaç kilo cinsiyet ne benim erken doğum riskim olduğu için haftalık gidiyorum tabi ki yazarım
yokusbebek Salihaa-28 Tek kriterim ailelerimizde, çevremizde olmayan bir isim koymakti. Akın koyacağız 🌸