Eloalp Dilek_04 çok hiperaktif bir çocuk hareketli maşallah bı o kadar da zeki şuan temmuz 1 de 3 yaşına girecek inşallah
Ebrusisli Z_ulall ben en son 29 haftada gittiğimde 1400 dü şuna bilmiyorum Salı günü gideceğim ama benim son ikidir kilo alımı biraz az çünkü sıcaklardan dolayı ben pek bişey yiyemiyorum Buda etkiliyor maalesef
Elifqq16 Çağdaş koymayı düşünüyoruz genelde daha çok atlas pars barlas asil isimleri var etrafta biraz çağdaş isminin az olduğunu düşünüyorum yeni jenarasyonda kulağımıza güzel geldi eşimde çağa uyum sağlar anlamı modern çağ anlamı taşıyor 🤗
Gzm34 Gizemmemis çok güzel :) bende Kıvanç Uras koymak istiyordum ama eşim Kıvanç’ı istemiyor o yüzden Urasın yanına ne koysam bilemedim 24 haftalık şuan daha zaman var ama isim seçmek kolay değil cidden.
Aysegulll_37_annelikk Salihaa-28 benim cinsiyetim daha belli değil erkek olursa Ali asaf yada Cihangir koyucam
gokkusagiii Ebruasya34 bende 35 haftaligim bi sure ali kerem di ismi. Simdi döndük mehmet Fatih e eşim sağolsun 😂😑