Nur29zen segok benım de tam bu zaman da olmuştu rengi çok önemli ne kadar geldiği tutunma kanaması oluyor genelde hafif pembe şeklinde yada açık kahve rengi olarak
blkesr10 babyiscoming_ tebrik ederim canım çok sevindim aynı zamanlarda yumurta toplama yapmıştık Sağlıcakla al inşallah kucağına💜💜
Ysmnpmk FatmaZehra06 16+2den selamlar😀😃 2. Tüp bebeğimde kavuştum kızıma saglikla zamanında gelir inşallah dünyaya 🩷rabbim isteyen herkesede tattirsin bu duyguyu 🤲
FatmaZehra06 @"Nur29zen Benımde öyle malesef Progestan dex iğne Progestan fitil Coraspirin Oksopar 4000 Folidoce Climara forte
Nur29zen FatmaZehra06 düşük yaşadın heralde daha önce. Ben yaşadım geçen sene aynı ilaçları kullanıyorum bende bi tık daha fazla allahım güzeller haberler yaşatsın bize
FatmaZehra06 @"Melikebldz ayy dogmalık bıle olmuş maşallah bizde görürüz o günleri inşallah sağlıkla gelsin 🌸🥰
Melikebldz FatmaZehra06 inşaAllah Rabb’im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize . Zaman çok çabuk geçiyor canım anın kıymetini bilin keyfini çıkarın 🥰 ben şimdi zaman yavaş geçsin diyorum ama geçmiyor bir de sezeryan planlandı o yüzden 2 3 haftam kaldı 😅 darısı hepinize olsun inşaAllah 🤲🏻😘
FatmaZehra06 @"Nur29zen ilk tüp bebek denememde 7. Haftada kalp atışını duymuştuk 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum bu ikinci denemem keseyi gördük pazartesi kalp atışı için gideceğim biraz korkuyorum aynı şeyi yasamaktan 🥹
Mozi1605 FatmaZehra06 8. Haftamdayım yazdıgını okuyunca anksiyetem tuttu resmen allah muhafaza rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla🙏🏻🩵
FatmaZehra06 @"Duygumsu ayy maşallah 🧿 Sağlıkla gelsin inşallah 🙏 Rabbim bizlere de nasip etsin o zamanlara gelebilmeyi 🌸
FatmaZehra06 @"Melikebldz ayy bana hiç zaman gecmıyor suan daha çok başta olduğum ıcın bır de ilkte kürtaj olunca korkuyorum aynı seyı yasamaktan bende bı an önce söyle 3 4 aylık olsa dıyorum 🤣
Melikebldz FatmaZehra06 ilk haftalar da benden öyleydim kanamam falan oldu benimde psikolojim çok bozulmuştu ama kendimizi yıpratmaktan başka bebeği etkilemekten başka bir şey yapmıyoruz içine ferah tut gelmek istiyorsa gelir Rabb’im önce nasip etmesi lazım o yüzden kafana çok takma hayırlısını iste ben hep öyle dua ettim hayırlısı neyse hakkınızda o olsun sağlıkla mutlulukla inşaAllah Rabb’im guzellikler versin herkese çok zor bir süreç inşaAllah olur kucağına alırsın sağlıkla hayırlısı ile 😘🥰
Aabbccc FatmaZehra06 21.haftadan merhaba rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😌Sırt ağrısıyla kramp ağrıları ve ödemlerle geçiyor 😑