littlechick mutlaka dene kuzum bide bestlak sut artirici damla var ondan da alip kullanabilirsin eczanaden bu arada. Simdi soyle benim oglum cok sukur kuveze girmedi. Bu sureci yasamadim cok arastirip videolar izledim ama inan ki dissrda nasil oluyo bende bilmiuorum. Hstta 3 gundur fekan bende sagim yaliyorum meme ucum cok acidigi icin oglumu emzireniyirum acidan. Bende bunla ilgili oost acmayi bile düşündüm disardakyen nasil yapiliyo acaba diye. Maalesef bu sorunun cevsbi bende yok kuuzm kusura bakma 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ o mendili mitkaka kokla hep sagmadigin zaman da eline alip alip kokla is yaparken mesela gidil gelip kokle sagim yaoarken de hep kokla. Koklarken gozlrini kapatip kendin emzirdigini o kokunun aslidna mendilen degil bebekten gekdigini hayal et gizunun önüne getir insallah o zaman articaktir. Hurmayi da şoyle ye. Hurmalari ilik suya koy 15 dk beklet o suyu ic ardindan hurmalari ye. Suya koy dememin sebebi su yani sivi seyler sute hizli sekidle etki veriyo o yuzden suyunu ic diyirum ☺️