Edaa01 Masal0609 evet bunu duymuştum sanırım bende devamlı yemeye başlayacagim Teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın
Momcrn Edaa01 ben 34 35 mi ne öyle gitmiştim 2.800 demişti şimdi kaç oldu bilmiyorum 1hafta sonra doğuma giricem sanırım buda abisi gibi 3kilolarda doğucak
Edaa01 Momcrn maşallah canım kilosu iyiymiş o haftalarda sağlıkla gelsin inşallah, ve neler tüketiniz acaba devamlı
Firdevsk66 Edaa01 normal yeme içme ya ekstra dikkat ettiğimi söyleyemicem şekerim olduktan sonra çorba salata bazı şeylerde kısıtlı olsada yiyorum bana yaramadığı içinde bebise yarıyor ☺️
Momcrn Edaa01 canım bebeğe kilo yapıcak şeyler ya haşlanmış yumurta avokado muz kabak çekirdeği ceviz fındık bunlarda daha çok bebeğe kilo yapıyor
nur-can621 Edaa01 evet gayet iyi değişiyor kilosu benim kızım başından beri zayıftı bende çok kusuyorum anca bu kadar oldu son hafta artık takmayın kilosunu sağlıklı olsun doğunca kilo alınır
Edaa01 nur-can621 bende öyle diyorum oglumda 3,225 doğmuştu iri bir bebekti ele avuca geliyordu bakalım hayırlısı diyelim sağlıkla gelsinler doktorumda sıkıntı yok iyi dedi
Mhanebru Edaa01 benimde 2467 1 hafta geri kilosu ama doktorum gelişiminde bi sorun yok minyon bi bebek olacak dedi 39da sezeryan planladık 2800 anca olur ama kafana takma doğunca hemen toparlamıyor dedi
Edaa01 Mhanebru bizimde 4 gün geri ultrasona göre ama cok takılma dedi kilosu fillan iyi dedi bu hafta itibariyle daha hızlı almaya başlar dedi inşallah öyle olur bakalım saglikla gelsinlerde onemli olan o kilosunu toparlar nasılsa
buseyusuf27 Edaa01 bugun gttm normalde 34+5im doktorda 1 hfta onde cıktı oğlum 2530kg 46cm haftasıyla uyumlu gıdıyordu aslında ama hahrlısı artık son 15gun