HavvaK 01Adana pzt Çarşamba ve Cuma günleri 10-16 arası oluyor. Kendiniz gelmeye çalışsanız. Kaç haftalıksınız?
Bet0142 Mus-sak Geçmiş olsun sağlıklı sıhatli büyüt bebegını ınsallah canımm☺️ Bende ni hanıma gıdıyorum ıkızlerım olucak detaylı ultrasona gırmıs mıydın ? Ücretini hatırlıo musun ?
Mus-sak Bet0142 Allah Razı Olsun Canım 🤗 Evet Girdim 110 Liraydı .. Rabbim İkizlerini Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah
HavvaK 01Adana heaa zaten şimdi gitmeyin daha çok küçüksünüz. 25 den sonra gidin bence Hem o zamana kadar da hastahanenin yolunu öğrenirsiniz 😉
Bet0142 Mus-sak amin inşallah peki sizce yararlı mıydı yoksa nıl hanım gıbı kol bacak kafa olcumu yaptıgı gıbı yaptı detaylı ultrasonu ?
Mus-sak [bilinmeyen] Doğurdum Canım Doğurdum Bugün 33. Gün 😇 .. Sarılıkla Mücadele Ediyoruz Hala Düşmedi , Gaz Sancısı Cabası😥 Hiç susmuyor Durmuyor Uyumuyor 😰 Sen Ne Yaptın Nasılsın ? Nasıl Gidiyor Hamileleik ?
Mus-sak [bilinmeyen] Hesabı Kapattıracak Ne Yaptın Kız 😂 Maşallah Çok Sevindim Canım Darısı başıma İnşallah. hamileliğin Nasıl Geçiyor Oğlan Kaç aylık Oldu
Mus-sak [bilinmeyen] Maşallah , Hayırlı Evlatlar Olsun İnşallah,, Gaz Sorunu Bizi Bizden Aldı 😩 İlaç Kullanmamak İçin Direniyorum Rezene Anason Ihlamur Ve Kiraz Çekirdeği Kemeriyle Günü Atlatıyoruz Şimdilik 😞 ,, Serapveminiği Nerde Miniği Nasıl Oldu ?
Mus-sak [bilinmeyen] Minik Bir Gazman Doğurmuşum Meğer 🤪 Çıkaramayınca Dünyayı Dar Ediyor Şıpa , Senin Minnoş Nasıl Diğerinin Cinsiyeti Belli Olsu Mu?