Babymom07 Nurci olsun ya bebişin şeyleri hazırlanmış ya şükür kendi ihtiyaçlarınızı da hazırlarsınız 💕
Nurci Babymom07 bir oğlum var Buda erkek abisinden kalanları giyecek hiç birşey almadım oyüzdne erkenden hallettik 😬
Babymom07 Af00 evet ya oluyor özellikle çok ayakta kalınca sürekli terlik giyiyorum o yüzden terlikle sıkıntı olmuyor
Lutfiye20 SrpYlmz ilk kızımda gelişim geriliği vardı 38 de sezeryan doğum yaptım bunda da gelişim geriliği olursa 37 38 haftalık gibi alırım dedi
ebru1221_ Babymom07 ben de 31+4 olucam kontrol günü nst bağlıcam dedi doktor ☺️ gerçi ben perinatolog takipliyim
Sbhakcnn 30+6 haftadayız henüz kıyafetlerini yıkamadım bi kaç eksklerimiz kaldı onlarıda bian once tamamlayıp rahat bi şekilde beklemek istiyorum ayaklarım 1aydır çok agrıyo zor yürüyorum bazem🥹
Babymom07 Sbhakcnn bende eksik yok diye düşünüyorum ama inşallah çıkmaz bakalım aynen bende hazır edip koymak istiyorum haftaya her şeyi tamamlayacağım inşallah kenara koyacağım saha da ağırlaşmadan
Babymom07 Nurci çok iyi bende ikinci kızım olur diye birçok şeyi saklayacağım cinsiyet olmayan şeyleri de saklayacağım zıbın falan giydirilir heralde 🙃
Tugcez Z_ulall benimde regli sancısı gibi oldu birkaç defa birde genital bölgedeki kemiklerim ağrıyor 2 kere de su gibi akıntım geldi. Size doktor ne dedi sancılar için
Z_ulall Tugcez benimde rahimde şişlik oldu ağırıyordu akıntımda vardı akıntı hala var doktorum idrar yolları enfsiyon var dedi bi kullanımlık toz ilaç verdi içtim bu dediğim kasılmada magnezyum eksikliğinden oluyormuş ilacı şuan kullanıyorum daha kontrole gitmedim ama şıan kasılmam sancı vs yok
1sila Bende 29+6 dayım belim ve boynum ne yaparsam yapayım ağrıyor karnım bariz görünüyor şuanlık 4 kilo aldım bebişi yarın görmeye gideceğim kıyafet yıkama konusunda eşim erken olduğunu söylüyor sizce ne zaman başlanmalı ilk hamileliğim
Z_ulall 1sila eğer erken doğum gibi bi riskiniz yoksa şuan valiz hazırlığı felan erken daha 10 haftan var
Z_ulall 1sila bebeğin kilosu nedir acaba biliyormusunuz yada yarın öğrendikten sonra söylebilirmisniz
Babymom07 Tuba680 sezeryan düşündüğüm için 38 ile 39. Hafta arası Ağustos 14 ile 21 arası görünüyor ama doktor ne der bebiş ne zaman doğar hiç bilmiyorum pazartesi gideceğim bakalım ne diyecek