Zhrafth Sevimgencer bnde kullaniyorum hamileligim 3.ayinda kullandiim bitrdim 7 ayligim tekrar basladm
Sevimgencer ozgeya süreklı kullanmak sorun teskıl etmez yanı dımı bırakma suresı yok hamılelık surecınde oylemı
Sevimgencer Sevimgencer bende onu merak edıyorum sımdı bırı yazmıs da folık asıt kullanmak sureklı zararlı olabılır dıye ondan merak ettım ben sormadımda doktora be zaman bırakıcaz dıye
ozgeya Sevimgencer yok hayır ben bir sorun yaşamadım,hatta elimdeki 20.gün bitince doktorum diğer emziren anneler için olan imom latte kullanmamı tavsiye etti,çok da faydasını gördüm ikisininde
mrsdoruk Sevimgencer ben 2. Kutudayım canım şuanda da 13+2’deyiz muhtemelen bir sonraki ay da devam edicem gibi duruyor
Aybuke35 Sevimgencer hamileliğin 3. Ayında başlattı dr um ondan önce başka bir folik asit kullandım 37. Haftamdayım doğuma kadar devam dedi doktorum
Renur Sevimgencer imom folikasit değil içinde çok az miktarda var vitamin hapı ve emsallerinden en iyisi o . Bende kullanıyorum 12 haftada başladım şuan 30 haftalığım hala devam ediyorum hiçbir yan etkisi yok zaten kendisi ilaç değil takviye edici gıdadır gönül rahatlığı ile kullanabilirsin☺️