Tuba-M55 tosbisinannesi 35 haftanın sonuna doğru benim de 2600 dü, burdaki arkadaşlar söyledi bana eksik ya da fazla ölçüm yapıpabileceğini doktor demmişti şuan 38 olduk 4 gün önce 3300 dü
1palyaco Dost 37+6 2880 çıktı 🙄 iri bir bebek olmayacak dedi doktor . 10gün önceki kilosu ile aynı ya kilo alamadı ya da birinde yanlış ölçtü ama bu seferkini üç kez ölçtü bugün ki doğrudur büyük ihtimal . Haftaya tekrar gideceğim bakalım ne olacak .
1palyaco elifdiyorkii bugün gittik 37+6dayız kilomuz 2880 🙄ya kilo alamadı ya da geçen hafta yanlış ölçüm oldu. İri bir bebek olmayacakmış doktorum öyle dedi . Aslında ilk zayıf dediğinde üzüldüm ama sonra sağlıklı doğsun sağlıklı olsunda zayıf doğması sorun değil diye düşünmeye başladım .
HabibeAlkan Normal kilosu ben ilk bebekte 37+2 de doğum yaptım 3630 gr. Doğdu şimdi yine perşembe sezeryanım var bugün gün aldık şuna 36+4 haftayız 3300 gr dedi kilosu iyi ben özele ve doçent doktora gidiyorum gayet normal dedi kilosu
Tuba-M55 HabibeAlkan normal doğumu bekleyeceğimiz için öyle dedi benim doktor belki de haftalık kilo almaya devam ediyo çünkü🥺
Sudelina2 Tuba-M55 34 haftalıkken 2450 gramdı şuan35+5 haftalığım bilmiyorum bakalım yarın ögrenicem 🥹🫶🏽