MSG_ 4+6 haftalık gebeyim. Doktora gitmiştim doktor vajinal muayene yaptı. Gebelik kesesinin 3mm ve çok küçük olduğunu, mutlaka pazartesi tekrar doktora gitmem gerektiğini söyledi. Böyle bi durum yaşayan var mı? Korkmam gerekiyor mu?😭
minaa_2356 MSG_ ben 6 haftalık hamileyken karından ultrasonda görülmedi vajinal muayeneyle göründü yani sizinki daha çok yeni endişelenmeyin umarım herşey yolundadır
Tuce- MSG_ aynısını dedi doktorum pazartesi tekrar gideceğim inşallah büyür 🙏🏻herşey netleşir umarım 🙏🏻
Dlntkesn MSG_ hastaneye erken gitmeyin ne olur ya 😥 kanama vs yoksa sat a göre 7 haftalık olana kadar bekleyim. Doktorlar morel bozuyor erken gidince daha 4 haftalık bebenin neyi kesenin boyutu falan gerçekten can sıkıyolar. Gönlünü ferah tut canım birşey olmaz Allah’ın izniyle
MSG_ Asyasya çok teşekkür ederim. Doktor biraz korkuttu kendi doktorum değildi. Umarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almaya nasip eder Rabbim
MSG_ Tuce- inşallah🙏🏻 ben kendi doktorumu bekliyorum haftaya pazartesi gideceğim, siz gidince doktora bana da ne dediğini haber verirseniz sevinirim ☺️
Tuce- MSG_ kese var içinde bebek oluşmaya başlıyor dedi ama küçük hala haftaya tekrar gidicem dış gebelik değil dedi şuan böyle
MSG_ Tuce- yok ama aşırı uyku hali oldu bende de gece erken yatıyorum bide gündüz 1 saat falan şekerleme yapıyorum yine de hep uykum var 😂😂
MSG_ Tuce- bebek için mi küçük dedi kese için mi? Ben de pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberler alırız hepimiz
MSG_ Tuce- bende bebek gözükmemişti kese çok küçük demişti. İnşallah rabbim selametle güzel haberler almayı nasip eder
Tuce- MSG_ içinizi rahat tutun ilk haftalarda normal dedi doktor inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻
Mervealya1992 Dlntkesn ilk bebegmde o hatayı yaptım erken gittm betam 86 olmasına ragmen hamıle dgılsın dedi keseme kanama varmıs sonra dedı kanama yokmus yanlıs gormusum morelımı cok bozdular aglamıstım bıle sımdı 4 haftalık hamıleyim 5 6 haftayı beklıcem kese gozuksun diye
MSG_ Dlntkesn çok kasık ağrım vardı o yüzden gittim çok haklısınız moral bozmaktan başka bir şey yapmıyorlar. İnşallah dua edin sizde🌸