FatmaB_ Laydi bebişin daha küçüçük annesi. Bazı cihazlar 3 milim bebeğin kalp atışını alamıyor o yüzden doktorun öyle demiştir. Endişelenme strese girme bebişin etkilenmesin🥰
FatmaB_ Laydi bence ani karar verme. Başka doktora da görün. Bana da aynı şeyi demişlerdi. Gerçi bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim 😔
Laydi Mhtpdrmz06 evet öyle baktı kese 7 haftalık gözüküyor yolk kesesi de göründü fakat betaya göre bebeğinde gözükmesi gerektiğini söyledi bu yüzden geç döllenme olamazmış betaya göre sağlıksız dedi
Mhtpdrmz06 Laydi p zaman doğrudur canım çünkü bende 6+6 haftalıkken bebek göründü kalp atısı yoktu vajinal bakınca duyduk kalp atısını
Sesra34 Eceeeeee merhaba sadece keseyi mi gördünüz 6 haftalıkken, bende bayramdan önce gittim kese vardı etrafında yolk kesesi vardı ama bebek yoktu şuan tam 7. Haftamdayım
Eceeeeee Sesra34 evet keseyi gördüm kalp atışı için erken dedi 9. Haftada kalp atışında duydum şu an 12 haftalığız
Laydi FatmaB_ basın sagolsun ya çok üzüldüm 😔 başka doktorlara da gözüktün mü kalbi mi durdu emin ol lütfen 🙏🏼
FatmaB_ Laydi eminiz canım 9 haftalıktı benim. Ultrasonda bile görünmesi lazımdı atmasının ama maalesef. Kalpte parlaklık, ensede ödem çıktı. Bir de bağırsaklar dışardaymış maalesef
Laydi FatmaB_ Allah bi dahakini kolaylıkla nasip eder insallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder yaşımız genç daha sıkma canını sende insallah tez zamanda güzel haberler alırız 🤲🏻
Leman89 Laydi benim De ilk öğrendiğimde öyle idi kese vardı zaten bebek susam kadar kalp atışı duyulmamıştı diğer hafta zar zor duyulmuştu hiç tedirgin olmayın
Laydi Leman89 az da olsa ümidim var insallah duyarım doktor direk kürtaj dedi çok olumsuz konuştu ama olsun dua ediyorum 🤲🏻
Laydi Mhtpdrmz06 bende henüz bebek görünmedi bakalım yolk sac göründü sadece bekleyeceğim 9. Haftaya kadar