Laydi Sizin hiç öyle oldu mu kesem 7 haftalıkmıs bebeği bugün gördük 3 mm mis ama kalp atışı yoktu bu normal mi başına gelen var mı hic haftaya duyulur bir sorun yoksa dedi doktor endişeliyim
Behacetler Laydi cihazların eski olup olmamasına bağlı da geç duyulabiliyormuş bende haftaya gidicem 8 haftalık oluyoruz bende henüz duyamadım
Yeniyeniden Laydi 7 haftalik gittik bizde kalp atışını gördük ama dinleyemedik haftaya çağırdı 8 hafta en uygunu bence
Eceeeeee Laydi hicc korkma bende 9 haftalikken duydum ondan öncesinde 6+5 de gitmiştim kese vardı ama duyulmadı
Laydi Behacetler benimde kafam karıştı bebek gözüküyorsa kalbi duyulması gerekmiyor muydu kese 7 haftalıksa bebek olduğundan küçük mü oluyor şimdi Allahım haftaya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum 😞
Behacetler Laydi cnm bende de bebek gözüktü ama kalp atışı alınmadı küçük olduğundan kaynaklı oluyormuş içini ferah tut duyarsın Allahın izniyle
Laydi Yeniyeniden bana gözüküyor bile demedi bilmiyorum lekelenme olduğu için acilden baktırmıştım ama oradan da görürlerdi heralde 😔
Sesra34 Eceeeeee merhaba sadece keseyi mi gördünüz 6 haftalıkken, bende bayramdan önce gittim kese vardı etrafında yolk kesesi vardı ama bebek yoktu şuan tam 7. Haftamdayım
Oksuruksurubu Laydi gitme şansınız varsa özele gitmenizi tavsiye ederim onların makineleri daha iyi oluyor
Xxxyyzgba Oksuruksurubu özelde doktoruna göre valla bana kesen bozulmaya başlamış kanaman var bebek gelişmemiş dedi kürtaj yapacaktı başka doktora gittim az önce kesen düzgün kanama kesede değil üstüne görme var ve bebek de oluşmaya başlamış kuyruğu var bak dedi çocucuğu aldıracaktım boşuna Allahım nasıl vicdan azabı çekerdim
Laydi Oksuruksurubu özele gittim yolk kesesini bile göremedi direk kürtaj diyen oydu devlete gideceğim tekrardan devletteki yolk oluşmuş geç döllenme demişti bu da geç döllenme olamaz kürtaj dedi direk
Seyma2424 Normal de 9 haftalıktım kanamam olduğu için gittim doktor Bebeği görüyorum ama kalp atışı alamıyorum dedi vajinal bakmam lazım dedi baktı alıyorum şimdi kalp atışını dedi 6 haftalık gözüküyor dedi geç döllenme dedi sizinde küçükTür muhtemelen
Laydi Behacetler maalesef sağlıksız gebelikmiş kürtaj dediler önümüzdeki hafta tekrar kontrol yapıldıktan sonra