rileyss Gyed bence de değil, 1-2 marka dışında hiçbirnde inek sütü yazmıyor zaten, sadece uzun ömürlü süt vs yazıyor.
SevgibiR Gyed evet burda varmış Trakya da salgin ishalmis hayvanlar antibiyotik kullanıyorlarmış herkeste değil tabi bazılarının ineklerinde abim dedi alma diye bana marketten al dedi
Polo Gyed pastorize olmuş süt içmeniz lazım. Evde alıp kaynattığımz sütte pastorize deil. Ben cam şişede günlük yazan sütlerden içiyorum. İsterseniz araştırın. Ve bilmeden hem kendinize hem yavrunuza zarar vermeyin
Deletedmom667 Gyed marketlerde satılan pastorize günlük sütlerden içiyorum... Düşüncem ise Sütçüden süt alır içerim diyordum. doktorum kesınlıkle onermedi yüksek ısıda kaynatsan dahi ısıya dayanaklı ölmeyen bakteriler var bebeğe zarar verir önermiyorumdedi.. Bende yogurt yapıyorum onu yiyiorum.. Sütte günlük dediğim gibi market
Chanelmom Smeyyekalel aynen öyle. Bildiğiniz kişilerden ve ineğin sağlıklı olduğuna eminseniz içilir. Hastalık kol geziyor
SevCem Gyed kesinlikle kutu süt. Pastorize sütler daha güvenli. Doktorunuz söylemedi mi. Alınma sütler ne kadar kaynatırsan kaynat bakteri barındırabilir. Bunun size bir zararı yoktor ama miniklerime olabilir
Laramm Kızlar benim doktorum süt icmene gerek yok hergün mutlaka sabah ve aksam iki kase evde mayalanmıs yoğurt yiceksin paça çorbası icceksin ve kefir icceksin dedi süt icmenin bebeğe faydası olmadığı kanıtlandı bos yere sadece gaz sorunu yasarsın dedi süt ile mayalanmıs gıdalar kalsiyum acısından daha zengin oluyormus bende süt sevmem zaten gaz yapıyor cok iyi oldu icme demesi