BetlAkdenizKaymak mercimekkkannesi e bebek ten joie litetrax 3 modelini indirimdeyken baya uygun bi fiyata aldık gayet kullanışlı sürümü rahat bi araba tavsiye ederim şubatta e ebebek indirimlerini takip edin derim
Gulsum2308 BetlAkdenizKaymak dediğiniz modele bende baktım ama 3 tekerlek oluşu beni düşündürdü bir de çift yönlü kullanılmıyo sanırım onlar dimi?
Nalkan [bilinmeyen] teşekkür ederim cnm benim ben sadece bir sıkıntı olursa diye endişe ettim yoksa indirimler güzel şu anda
Nalkan [bilinmeyen] https://www.elelebaby.com/elele-allroad-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah bnde bunu beğendim cnm yağmurluk da olsa iyi olurdu ama yok sanırım
Semakaya Canım bende bugün babymall a gıttım kocamla arabalara baktık. Kanz marka çok güzel bir araba beğendik. İkili set halinde küçük puset ve büyük puseti var.çift yönlü hem anneye bakıyor hem dışarı sen ayarlaya biliyorsun. 900 tl bir fiyat düşünmüşsün ama 1700 tl den 1090 tl ye düşmüş. Fırsatın olursa bakmanı tavsiye ederim.
mercimekkkannesi Semakaya ben de baktım babymal de ama çift yönlü değildi sordum puset sadece anneye portbebe de sadece karşıya bakıyodu o da kanz ve 1090 liraydı sordum hususi baktım inceledim ama aynı özellikelrden bahsetmiyoruz
mercimekkkannesi ozgeya bakarım bu şuan babymall diye mağaza var orda da vardı ama arabalar pahalıydı aynı hesap mı olur bu mağazayla onu bilmçyorum ama bekler mutlaka bakarım
ozgeya mercimekkkannesi Babymall’da o kampanya var ama fiyatlar Ebebek’ten daha yüksek.Zamanında araba alırken çok araştırma yaptığımız için az çok biliyorum☺️
Hilalhilal mercimekkkannesi merhaba esentepeden kanzbebekartaldan aldım beneto marka set olarak instgramdan bakabilirsiniz
ebru_ecrin_demir İlk çocugumda kraft twist travel sistem bebek arabası aldım ve kızım 1 yaşındayken yarı fiyatına internetten sattım çünkü araba sürüşü her ne kadar süper olsada hiç kullanışlı değildi çok pişman olup tam yatar bastona döndüm Şimdi ikinci çocugum için kraft london aldım hem çok hafif hemde sürüşü rahat bi araba
mercimekkkannesi ebru_ecrin_demir tam olarak neyinden şikayetçi oldunuz bana ikinci elde satanlara sorfuklarımda aslında çok memnun olduklarını ama alt kasasının biraz apır olduğunu apartman içinde bırakmayıp eve çıkaracaksam bebek puset ve alt kısmını taşıyamayacapımı söyledi öyle bş zorluk mu
ebru_ecrin_demir mercimekkkannesi hem o zorlugu var hemde kapatması sıkıntı tek parça olarak kapanmıyor travel ssitem arabalar arabayla bi yere giderken yanınıza aldıgınızda bagaja koyarken bile üst parça ayrı alt parça ayrı çocuk kucakta ciddi anlamda sıkıntı oluyor
Sirrlfehva mercimekkkannesi eviniz asansörlüyse her model uyar ama merdivense pratik katlanan hafif bir araba olması gerekiyor ayrıca kesinlikle çift yönlü olmalı ilk zamanlar bebeğin çevreden çok size dönük olması önemli
mercimekkkannesi Sirrlfehva asansörlü o yğzden parçalamam diye düşünüyorum arabayı ama tabi kiracıyım zaman ne gösterir bilmçyorum iki türlü de dikkat edip seçmem gerekecek
Esa mercimekkkannesi ben doğduğundan beri baston kullanıyorum hatta 10 aylik oldu tek çıktığımızda indir kaldır ağır geldiği ve yiğenim kırdığı için daha hafif bi baston aldım chicco ohlala. Geçen günde happy kidste travel alanların pişman olduğunu okumuştum
Gokcemm mercimekkkannesi ebebek indirimden 780 tl ye joie litetrax 4 aldım. Araba çok kaliteli ve çok hafif sürüşüde rahat. Puseti yok bir yakınım vereceği için pusetsiz tercih ettim. Alırsanız hafif olmasına dikkt edin derim ben önemli bir ayrıntı ☺️
1850 Gokcemm 780e aldığınızın joie litatrex 4 olduğuna eminmisiniz çunku 1290 indirimli fıyatıydı bız aldık. Litatrex 3 ler 780 civarı. O arabanın begenını cok. Litatrex 4 için diyeyım bütçenizin üstüne çıkıp 4 u alırssnız kaiteli guzel hoş bir araba
Deletedmom342 Elimde hiç kullanılmamış sıfır araba var. Beneto travel sistem. Almak isteyen olursa yardımcı olurum uygun fiyata veriyorum tutumluanneyede koydum