mercimekkkannesi Merhabalar hanımlar bebek arabası arayışındayım hem indirim kampanyaları hakkında hem de marka model hakkında tecrube ya da önerilerinizi öğrenmek istiyorum maksimum aklımdaki tutar 900 lira ben tutumluanne sitesinden ikinci el iyi markalara bakıyorum ama indirimli istediğim markalardan bulabilirsem tabiki önceliğim sıfır olur ama hayatımda duymadığım markaların sıfır ve beş para etmez ürünlere o kadar para vermek istemiyorum aklımdaki ikinci el marka modelde de kraft twist chicco urban ya da prego var önerdiğiniz uzak dur dediğiniz ya da bu konuda söylemek istediğiniz her yoruma açığım
Ysn mercimekkkannesi kraft leon aldik biz açıkçası 2 kere filan ciktik sürdük gayet guzel sürüşü filan belki ikinci el olarak bulabilirseniz tavsiyr ederim
Meltem44 mercimekkkannesi maxicosi nova modelını keskinlikle tavsıye ederım yenısı pahalı ama ıkıncı el bulursanız sakın kaçırmayın.. ergonomik çoçuk saatlerce rahatça ıçınde yatabılır ve 4 yaşına kadar kullanabılırsınız
ozgeya mercimekkkannesi Aceleniz yoksa Şubat ayında ebebek mağazalarında büyük indirim oluyor.Onu beklerseniz baya kazançlı olur sizin için☺️
Vesile12 Ysn merhaba ya bisey sorcam kraft leon kullanıyorsunuz sanırm kaptırken zorlanıyor musunuz ?
Esa mercimekkkannesi ben doğduğundan beri baston kullanıyorum hatta 10 aylik oldu tek çıktığımızda indir kaldır ağır geldiği ve yiğenim kırdığı için daha hafif bi baston aldım chicco ohlala. Geçen günde happy kidste travel alanların pişman olduğunu okumuştum
Nalkan [bilinmeyen] cnm bnde baktım bugün site güvenilir mi acaba ürünle ilgili bir sorun yaşadın mı?
mercimekkkannesi ozgeya acelem yok e bebekte uygun fiyatlı şeyler görmeye ihtiyacım var kıyafet dışında 😂
Elom mercimekkkannesi https://www.instagram.com/p/BrAIEMQgNxT/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=12cy2v0nv92ct bak canım ben bundan aldım
Nur89 Elom bende bu model baktım hep Antalya merkezde oturuyorum burda bu model ve marka 900 1000 lira bu sayfayı bende takip ediyorum ordan mı alsam diye düşünüyorum ama çok emin olamadım acaba sorun yaşarmıyız internet alışverişi olunca bilemedim siz bu sayfadan mi aldınız 🙏
ozgeya mercimekkkannesi Geçen Şubat’ta 300 liraya 100 lira çek kampanyası yaptı. Mesela 1200 liralık araba alırsanız 400 liralık çek veriyordu,onunla da istediğiniz herşeyi alabiliyordunuz. Bu sene de böyle bir kampanya yapacak,size uyarsa ne güzel olur☺️
Sevgikaya Instagram da bi sayfa var unutulan eşyalar diye havaalanında unutulan eşyaları orda satıyorlar yerleri avcılarda ve güzel ve kaliteli bebek arabaları herşey var ve çok ucuz fiyata 100 tl hatta sadece baston arabalar bile 30 tl idi bi bak istersen Farklı bi fikir :))
mercimekkkannesi ozgeya bakarım bu şuan babymall diye mağaza var orda da vardı ama arabalar pahalıydı aynı hesap mı olur bu mağazayla onu bilmçyorum ama bekler mutlaka bakarım