Aysegulll_37_annelikk Kasım da doğum yapacak olanlar hamileliğiniz nasıl geçiyor kaç haftalık siniz biraz sohbet edelim
gayesblog Aysegulll_37_annelikk 17 haftalık olduk. Geceleri daha çok sol tarafta ağrı hissediyorum. Karnımız çıkmaya başladı. Bulantımız yok cildimiz güzel çok şükür 🙂
Meltemm21 Aysegulll_37_annelikk 19 haftalık hamileyim hiç uyumadığım kadar uyuyorum gece acıkmalarım başladı ama yemiyorum geceleri fazla kilo almamak için elimden geleni yapıyorum
Birmi Aysegulll_37_annelikk 17+1 le devam ediyoruz bakalim.Cildim sivilcelenmeye basladi.karnim buyuyor:)
Ftmaag Aysegulll_37_annelikk 17 haftalık olduk göğüslerde biraz acı var geceleri de sol kasığımda ağrı oluyor :) cinsiyeti 15 haftalıkken erkek gibi dedi erkek olarak düşünüyorum artık :)
Aysegulll_37_annelikk gayesblog ya bende sol tarafta hissediyorum o yüzden bebeğim sol tarafta diyorum hep cinsiyet bellimi
gayesblog Aysegulll_37_annelikk erkek ama solda ağrının hissedilmesi bebeğin solda olduğunu belli eder mi onu bilemiyorum. Sizin belli mi cinsiyet
Aysegulll_37_annelikk gayesblog benim de 19 haftalık daha cinsiyet öğrenemedim 17 haftalıkken gittim kıza benziyo dedi ama net demedi 17 haftalikta yanılma payı olurmu sizce
numix 18 haftalık olduk 🐣 birkaç gündür halsizlik ve keyifsizlik var üzerimde. Sıcaktan olduğunu düşünüyorum. Tam anlamıyla daha alışverişe başlamadım araştırma evresindeyim🙃 Göbeğim bayağı çıktı dışarıdan anlaşılıyor 🙈
Aysegulll_37_annelikk numix maşallah 1 hafta var aramızda bende daha bir patik bile almadım 19 haftalığız daha cinsiyet öğrenemedik 😂sizin cinsiyet bellimi
Saniye43 17+4 deyiz bizde benimde sol tarafıma ara ara ağrılar giriyor bebeğim erkek. Erkek bebek sol tarafta olur diyorlar belki o yüzdendir ağrılarımız
gayesblog Aysegulll_37_annelikk bizim 12.haftada tahmin de bulundu sonra da hiç değişmedi. 17 hafta iyi bir zaman aslında. Gittiğiniz doktor ve cihazda çok önemli. Ben meraktan kudururdum herhalde 🥰 Allah gönlünüze göre versin sağlıkla gelsinler
Zeyciikk @Aysegulll_37_annelikk 18+6 olduk🐣 genel olarak sıkıntım pek yok ama arada gece bulantılarım oluyor hala :( karnım pek çıkmadı henüz ama daha şimdiden ağırlaşmış hissediyorum😅 bide kız bebeğin etkisi midir bilmem geçmek bilmeyen sivilce sorunum var biraz tadımı kaçırıyor😂
Aysegulll_37_annelikk Zeyciikk olsun bebiş sağlıklı olsunda sivilce önemli değil 😂bende hiç sivilce yok normal hayatta da hiç sivilcem çıkmazdı zaten
numix Aysegulll_37_annelikk bizim 13. hafta belli oldu erkek🥰 sınavı var geçsin öyle alışverişe başlıcam
Meltemm21 Aysegulll_37_annelikk bende daha hiç kilo almadım 73 kilo ile hamile kaldım başlarda 4 kilo verdim şuan hala 69 kiloyum tabiiki kilo alıcaz ama en azından en minimum seviyede almaya çalışacağım
Zeyciikk @Aysegulll_37_annelikk normal o zaman olmaması benim yüzüm sivilceye hep meyilli zaten maalesef🥲 dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
gayesblog Meltemm21 gebelik öncesi kilolu mu hamile kaldınız? Ben 17 haftada 3 kilo aldım sizin maşallahınız varmış 😅
Aysegulll_37_annelikk Meltemm21 ay aynı ben bende 72 le hamile kaldım 68 e kadar düştüm şimdi 70 kiloyum hamile kaldığım kiloya bile gelemedim daha kilo almayınca sanki bebeğimde zayıf olacakmış gibi geliyor bana
Aysegulll_37_annelikk gayesblog aynn devlete gidiyorum makinaları çok iyi değil aslında bende catliyorum ama gitmedim ozelede😂
Meltemm21 gayesblog boyum 167 kilom şuan 69 vki ye göre kilom normal ama ben kiloya takıntılı bir insanım kendimden çok bebeğe kilo aldıran şeyler yiyorum şuanlık iyiyim