huvuuuuff Arkadaşlar ben bunu sabah yapmıştım çizgi yoktu şimdi baktım az bişey var çizgi ama kuruma çizgisi mi su tuttum yine de gitmedi çizgi 🤷🏻♀️ adetime 4 gün var sizce var mı gebelik ? Kuruma çizgisinde su tutunca gidiyor mu gerçekten
Ozgis1s huvuuuuff erken gebelik testi varsa bence onu yap varsa bile kaset testte biraz geç çıkıyor 🥰
lilyum_ huvuuuuff ayy evet çizgi var ama insallah kuruma cizgisi degildir. Bu ay ben de bunu yasadim ilk defa. Umutlanmıstım ama regl oldum. Yine de takip etmekte fayda var. Yarın testi tekrarlayın bence
lilyum_ huvuuuuff yok su tutmadım ama 3 gün testi yaptım yine gölgeli var gibiydi ama koyulasmadı siliklesti sonra da regl oldum. Kimyasal geçirmiş olabilirim diye düşündüm. Çünkü daha önce defalarca test yaptım ve hiç böyle birsey başıma gelmemişti
Fundabg Ben regle 3 gün kala test yapmıştım ve daha belirgindi. O yüzden kuruma çizgisi olabilir diye düşünüyorum
Erva18 huvuuuuff kuruma çizgisi suya tutunca bende gitmiyordu çok heveslemip kan veriyordum sonuc negatif
ASE6154 huvuuuuff kuruma çizgisi suya tutunca gidiyor diyorlardı ama bilemedim, Allah gönlüne göre versin🙏
Erva18 huvuuuuff 2 buçuk senedir her ay test yaptım canım ilk 2 3 dk da yoksa yoktur sonrasının hiç-bir önemi yok maalesef eğer varsa daha lavobada elini yıkarken çıkıyor ondan başkası kuruma oluyor bende daha belirgin olanları cıktı ama bence 5 10 dk sonra çıkanlar tamamen kuruma
Baharyavuz280518 Bende 1 hafta kala yapmıştım böyle çıkmıştı hamilelik vardı inşallah siz de de vardır var gibi görünüyor laboratuvar varsa yakınlarınız da kan verin kan da çıkar
Lovelovebaby huvuuuuff baya net çizgi var ben yaptığımda ilk dakikalarda çıkıyordu sonrasında hiç kuruma çizgisi olmadı baktığımda. Bence gününüzü bekleyin o gün test yapın .ben 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı adet günü yaptım kaset test onda çıktı