Mlsaa99 Erva18 10 haftama kadar midem cok bulaniyordu ilac kullanmama ragmen simdi yeme içmem daha sıklaştı geciyor gibi
Erva18 Maviikaktus ayniyiz nerdeyse benim daha öğrenmeden bi iki defa hafif bi bulantim oldu ama hamilelik kadar değil çok hafif şuan bisey yok
12betul Erva18 çok normal hamilelik reflüsü de deniyor . Diğer iki kızımda da 2 aydan 4. Aya kadar yanmam oldu maalesef umarım bu da 4. Ayda geçer inşallah
Erva18 metemom_ evet günler geçmiyor bi yandan mutluyum bi yandan korkuyorum bi önceki bebeğimin kalbi durmustu
Maviniz Erva18 11 haftaligim yakında cinsiyet öğrenmeye gidecem😍 ikinci gebeliğim bir oğlum vardı vefat etti 😞 mide bulantılarım vardı hafifledi ama sindirimsizlik var Rabbim saglikla kucagimiza almayı nasip etsin
Malajin17 perihankrkya benim de erkek canım ama sanki çok tembel bir uzandigimda falan zahmet edip iki tekme vuruyor.🤣 Onun dışında bana mısın yok. Erkekler öyledir diyorlar da o yüzden sordum kızım balık gibiydi
sumkiz O değil de daha türkçeyi kendiniz bilmeden çocuğa nasıl öğreteceksiniz? Çok cahil bir topluluk yetişiyor. Keşke herkes belli bir eğitim seviyesine gelebilse. Günümde oysa ki her şey çok kolay yeter ki isteyin. Bunu üzerine almak isteyen alsın.
Erva18 sumkiz herhalde sizin telefonunuzda klavye hatası olmuyor hanımefendi illa gelip huzursuzluk yaratacaginiz bi durum yok gayet normal hemde o küçücük yazıya bakarak kimsenin eğitimine laf etmeyin