Mediser Hayırlı olsun sağlıkla süreci atlatıp kucağına alasın Abdullah bey ismi yabancı gelmedi sanırım devletten geçti oraya
Serapkayaa1234 Mediser merhaba canım bende çorludayım vega hastanesi abdullah cevrioglu hocaya gidiyorum şuanlık memnunum çevremin önerisiyle gitmiştim 6 haftalığız biz bu arada ❤️
OktaycanveAnnesi Mediser çorludayım doğurdum 34 günlüğüz Tekirdağ Genesis plazaya gidiyordum aşırı memnundum canım doktorum pahalı ama değdi
Sevja00 Mediser ergenede oturuyorum 17+2 haftalığım ikinci gebeliğim optimed hastanesi deniz hanıma gidiyorum çok memnunum güleryüzlü cana yakın ilgili bir doktor 🌸
bsrablc Mediser Merkezdeyim Genesise gidiyorum Volkan bey çok iyi bı doktor tavsiye ederim 🌸 32+6 olduk temmuz sonuna doğum var inşallah🌸
Minikgebes_ Mediser Bende 7+3 günlüğüm ne bulantım ne de kusmam bitiyor hamileliğim çok kötü gidiyor sizinle böyle mi geçiyor günleriniz hiçbir şey yapamaz yiyemez oldum
Mediser Merhaba öncelikle kolaylıklar diliyorum Demekki kişiden kişiye değişiyor bende hiç öyle bi durum olmadı umarım bundan sonra da olmaz Genetik olabilir mi annem de de olmamış kayınvalide de
ggmom Mediser kadın doğum bilmem ama çocuğunuz dogduktan sonra kesinlikle reyap Akif başaran a götürün Edirne’den gidip geliyordum harika bir doktor