Hazalaskin mihranur188 yazarım tabiki canım şuan suni sancı başladı kaç saat sürer açılma falan hepsini yazarım canım
Hazalaskin mihranur188 sabah 10 da yatisim yapıldı sonra suni sancı vermeye başladılar sancılarımi saat 3 e kadar hissetmedim doktorum suni sanciyi hızlandırdi sonrasında suyumu patlattı suyum patladiktan sonra açıklık çok hızlı ilerledi saat 17:12 de kızım doğmuş kollarımdaydi. Son 15 dakika çok zorladı yalan söylemiyim şimdi ölüyorum sandım. Ama 3 ikinmada çıktı bebeğim çok şükür 3 dikislik de kesim var şuan iyiyim Rabbime binlerce kez şükürler olsun
YeniGelinMeselesi Haticeburak06 doğuramadım derken şimdi tecrübelerinle bize destek oluyorsun ay duygulandım😂🥲 Sancı geldiği an da çömelme squat falan yapıcaz sancı bitip o rahatlanan 5-10 dk sürede ne yapmak lazım birde açılma için falan ne yapalım ya doğurucam galiba bende böyle bi tuhaf his içindeyim ağrılarım çok birde ishal oldum ne yapmalıyın şimdi bilemiyorum tüyolarını alırııım😁🙏🏼
Haticeburak06 YeniGelinMeselesi ah demi 🥲🥺❤️ Dinleniceksin kuzum derin nefes alıp vereceksin.ama ben o zmnlarda oturmadım dus ettim hareket ettim
Cerenbelis1 YeniGelinMeselesi bence şuan hurma ye squat yap merdiven inip çıkabiliyorsan onu yap evde tek bacağını sırayla yukarı doğru kaldırarak yavaşça yürü ben doğuma giderken bunları yapmıştım evde dayanılmicak gibi bi sancım yoktu ama nişanımda geldiği için annemler götürdü hastaneye 6 cm açıklığım varmış 2 saat sonrada doğumum oldu zaten
34473447 Haticeburak06 külot şeklinde olduğu zaman rahat oluyor mu kimi rahat olmuyor dedi bende kararsız kaldım alsam mı o tarz diye kontrole filan geliyorlar ya
sevalciftci Haticeburak06 ya bende ilk kez 38+5 te cati muayenesi oldum sıfır açıklık ne su ne nişan hiç biri yok halada yok 39+1 deyim şuan gelcek.gibi durmuyo hiç ayrıca çatıda kendimi çok kastım ongun vok agladim korkuyorum doğumdan diye🥺ilk olucak birde
Haticeburak06 sevalciftci ilk çatı muayenesinde resmen cırlamıştım🥺aşırı zordu morarmıştım.ama açılma ilerledikçe dahada kolaylaşıyor merak etme
Bebekayik sevalciftci çatı muayenesini yaptırmadım hiç bilmiyorum ama normal doğum yaptım 13 gün önce inan bana hamileliğimden daha kolaydı hamileliğim daha zordu benim için
Lyl24 sevalciftci aynı haftalıgız desene bende 39 haftalıgım bebişimden ses çıkmıyo şimdiye kadar çatı muaynesi yapılmadı bebem ters duruyo diye yarın kontrolde artık dananın kuyrugu kopacak gibi duruyo
myavocado Haticeburak06 ya biraz özel olur mu bilmiyorum ama yaşınız kaç🙈 benim ilk hamileliğim 36 yaşındayım, henüz doğum şekli konuşmadık hiç doktorumla, ilk isteğim kolay bir normal doğum ama 35 yaş üstü için riskli olduğunu okuyorum hep o yüzden sordum
Pinaryyy myavocado bende 35 yaşındayım ilk doğum olacak inşallah ve normal istiyorum bende doktora da söyledim. Riskten falan bahsetmedi bana hiç. Sen istiyorsan ben yardımcı olurum merak etme dedi bence yaştan dolayı strese girmeyin. 40ında 44 inde normal doğum yapan da çok artık
Dilek_04 Haticeburak06 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 doğumunuz 4 saat sürmüş gayet güzel hamileliğinizde ne yaptınız tavsiyeleriniz neler
Haticeburak06 Dilek_04 çok teşekkür ederm son aya girer girmez merdiven inşp çıkmaya ve 1 saat yürüyüş yapmaya başlamıştım.çok hareketliydim anlayacağınız❤️
Haticeburak06 Ayse5136 eliyle vajina deliğine bakıyor iyce sokuyor ama. İlk muayene çok zorluyor sonrasında açılmada oldukça alışıyrosun
sarikiz1 Bende 39+1 🥹 ikinci doğumum olacak ilkinde 12 saatte doğurmuştum suyum geldi diye suni sancıyla hızlandırmak istediler şimdi korkuyorum valla ilki gibi olacak diye inşallah bende hızlı bi doğum yaparım . Herşey hazır ama bebişte tık yok henüz 😅