Dün sabah nst çektirdim güzel çıktı, akşamüstü eşimle yürüyüşe çıktık bi cesaret dolaştık 2 saat falan hiç oturmadım dolaştık hep sonra eve geldik 4 kat merdiven çıktım üstüne asansör yok. Herşey iyi hoş eve geldikten 1 saat sonra bi ağrı başladı anlatamam size nası. Tarif edicemi bilemiyorum benim zaten sağ bacak aramdaki kemik ağrıyordu ama hafiflemişti bi kaç gündğr şimdi o sağ bacağımı kaldıramıyorum bile gecede can çekiştim resmen çünkü bırakın sağdan sola dönmeyi 1 gıdım bile kendimi kımıldatsam canımdan can kopuyo belimden başlayıp karnım ve kasıklarıma inen çok şiddetli ağrı var bazen geçiyor bazen artıyor sabit durursam iyiyimm ama bir hareket yapsam kopuyor resmen birde ishal oldum 2 oldu zor tuvalete yetişiyorum karnımdaki ağrıyla beraber bebekte kasılmış oluyor o an sonrada düzeliyor ama resmen ağlıyorum geceden beri hangi akla hizmet dolaştım öyle bi daha aslaaa çıkmam bii cesaret birazda iyiyim dedim güvendim ama sonucu çok kötü oldum ne yapmam lazım sizden tavsiye istiyorum duşa fala girdim ama pek etkilemedi şimdi yine gircem tabii sıcak bakalım bacak aramdaki sağ kemiik belim karnım ağrıyor çok bebekte kasıyor acaba diyorum doğumu mu tetikledim o yürüyüşle de bu işaret mi düzenli ağrı mı değil mi takip edemeddim gece geçtiği an uyudum çünkü 🥹😭 38+1