Melike_00 Skck ben 19. Haftamda sipariş etmiştim dolap yatak çekmece 2-3 hafta önce geldi kurdular ama yatak kurulmadi vidası eksik diye ona da haftaya gelecekler şimdi 27+2 yim. Kurulum teslimat süresi baya uzun oluyor mobilya için
Tictack BabyAta bizde o yataktan düsünüyoruz acaba geldi mi ürün kalitesini falan beğendiniz mi:) korkulukları çocuk büyüyünce çıkabiliyor muymus. Ben aslında o mıdelin dolabinida düsünmüstüm yesil renk olan içinde, siz onu begenmediniz mi
BabyAta Tictack çilek mobilya kalitesi çok iyi ben çok beğendim. Montessori yatagin kenarları çıkmıyor
Busraaslantas Rabi mobilyadan çok popüler olan modeli aldık, Trendyol üzerinden satışı olan bir firma ama kendi internet siteleri de var ve trendyola göre 1500 tl kadar daha uyguna geliyor modeller. Teslim süreleri bir ayı buluyor. Kaliteleri güzel
Busraaslantas Skck kapalar mdf gövde sunta. Ama baya sağlam bişeye benziyor biz tatmin olduk kalite olarak
biranne__ Skck ben trendyoldan bir komidin şifonyer sipariş vericem 5 çekmeceli bide askılık vardı yeterli olacaktır şuan için diye düşünüyorum
DmlKyra  Ben kelebek mobilyadan aldım genç odası diye geçiyor büyük yatak aldım ben tek kişilik ilerde de kullanmak için ilk bir yıl beşikle idare edeceğim büyüyen beşik almak istemedim herkes çok kullanışsız olduğunu söylüyor diye çok kıyafeti yok ama bebişimin onları da tamamlayınca rahat edeceğim inşallah