Selinmoon Zseda aynı benim doktorum gibi sezaryene daha meyilli kendileri , bende nöbetçi doktora denk gelmek istiyorum. Bu hafta sonuna kadar doğurmam gerekiyor o da tam tersi normal doğum destekliyor
Zseda Selinmoon Ya bencede sezeryanci bizimki. Ben doğum paketi aldım normal doğumu karşılıyor. Eğer doktor kendisi sezeryan derse anca o zaman ekstra sezeryana ücret odemiyoruz. Yoksa bi doğum parasi kadar yine alacak o sebeple direniyorum
Selinmoon Zseda haha inşallah canım , durma hep hareketli ol . Benim sancılar vardı artık yok ne olacak bilmiyorum 🤣
susaMom_ Selinmoon 38+1deyim bende sancım çıkmıyor ama bebeğin suyu azalmış sığmıyormuş 1 hafta içinde dogurursun dedi ama normal doğum olur muu sizce
Selinmoon susaMom_ hiç bilmiyorum ki umarım normal doğum olur , bana da hazırlıklı ol dedi ama ses yok . Yarın tekrar gideceğim 😣
susaMom_ Selinmoon Bende hiç sancı çıkmadı çıksa geliyor dicem de diyemiyorum suyunda bı azalma yokmu sizde der doğum yakın olunca da şu azalirmis
Selinmoon susaMom_ suyla ilgili bir şey demedi açıkçası, ben normal nst için gittim sancı çıktı işte .