Selinmoon Haticeburak06 ey maşallah ben hastaneye gitmedim ama epey sancılandım muayeneden sonra 😣 ay gelir mi dersin 😅
Selinmoon Ozlmylmzz benim doktorum da izinde bayramdan sonra bakacaktı ama dediğim gibi sancı çıkınca nöbetçi doktor bakılmasını istedi.
Ozlmylmzz Selinmoon anladım canım ben doğurdum darisi sizin başınıza inşallah doktor açılmama baktı 5 cm açılma varmış suni sancıyla kucağıma aldım çok şükür 🙌
Selinmoon Ozlmylmzz ay gerçekten mi maşallah 🤩 çok şaşırdım . Darısı bize olsun inşallah. Gözün aydın 😍
Betul-hakan Bende bugün gittim sancılarım düzenli ama açılmam 1 cm kadar anca 38. Haftadayız alttan muayene oldum gebeliğim boyunca ilk muayene ama açılmayı bekliyoruz 😂 çok mutlu sağlıklı kolay geçsin inşallah
Selinmoon Betul-hakan haha bu tam olarak ben 😅 acaba dünden bugüne kaç cm oldu merak ediyorum doğrusu 🤣amin amin inşallah 🙏
ysmnylmz Selinmoon ben 2 cm açıklıkla hastaneye gıtttım yatış verdiler 5 cm açıklığım oldu sezeryana aldılar
Zseda Selinmoon Ben bugün gittim hastaneye. 38 oldum bu arada. Neyse bebek hareketli ama sancin hiç yok dedi. Artık dogurman lazim falan diye sakalasti. Bebek aşağı inmiş baya dedi. Pazartesi tekrar nst var. Perşembe de catina bakicam dedi. Moralim bozuldu biraz yalan yok. Hurma falan aldım egzersiz yapicam. Bide şey dedi normal dogumda olsan dikisin olacak ilk gebelik kesik mecbur atıyorum dedi😕
Selinmoon Zseda Kız ben ne yaptıysam olmuyor 😅 artık pes ediyorum vallahi , yarın bende tekrar gideceğim umarım açılma olmuştur. Alttan baktılar mı sana bugün ? Moralini bozma bizde 39 olacağız hiç bir değişiklik yok 😣
Zseda Selinmoon Perşembe bakicam catina dedi. 38 i geçince bakiyormus. Ya bebisin kilosu sanırım fazla geliyor doktora haftaya kadar dogmazsa 4 kiloyu bulursa çok zor olur dedi