Hatci aylserk benim de biraz azaldi cok sukur ama bi gelince de hayatı zehir ediyo cok yordu bulantılar 😔 insallah ikimizin de gecer biran once🤲🤲
Babycome123321 Bulantılarım yok ama yemekten sonra çok hazımsızlık çekiyorum az da yesem dünyaları yemişim gibi oluyor be mide yanması var bakalım Salı günü kontrol de neler diyecek doktorumuz cinsiyeti gösterirse misss
Tictack Benimde kasım sonu 25 kasım gözüküyor bakalım. Göbeğim baya belirgin oldu sizde de öyle mi ama henüz hareket yok. Mide bulantılarım azalmıştı ama iki gündür sabahları yine kustum🥹
Babycome123321 Tictack ya benim de göbeğim çok belirgin iç karnım yok galıba benım her gün daha da çok çıkıyor 😅
Bebekveben 11 Aralık gözüküyor ancak ilk kızımı 35+6 da dogurdugum için Kasım’da dogururum diye düşünüyorum 😅
Eluskonunannesi eslemcagla benimde 28 Kasım gözüküyor ilk doğumum normal olduğu için şimdilik bunu da öyle bekliyoruz
Nefise2000 bhtrolcay doktorumuz kız tahmin ediyorum dedi devlet hastanesine gidiyorum asla demediler özele gittim muayneye kız tahmin ediyorum 10 gün sonra netleşir dedi erkekte olabilir hemen kendini bağlama kız diye dedi heycanla bekliyoruz 😊😊