Nazo_avlu Babycome123321 inşaallah bir aksilik olmaz ise ben 4 mart son adet tarıhım ama plasenta prevıa var erken dogum olama ıhtımalı yüksek
1Prens1Prenses53 Aralık 3 gözüküyor ama mecburi sezeryan olacağım için Kasım ortası veya sonuna doğru doğum olur diye düşünüyorum🤲🏻😊
Eluskonunannesi eslemcagla benimde 28 Kasım gözüküyor ilk doğumum normal olduğu için şimdilik bunu da öyle bekliyoruz
Johho Benim de Aralık ayının ilk haftası görünüyor inşallah sorunsuz güzel hamilelik geçirir bekleyen herkes 🌸
bhtrolcay Babycome123321 benimde aralıkta son adet tarihim 5 mart kışa denk gliyoruz Allah yardımcımız olsun tüm anne adaylarının🥲
aylserk Aralık başı doğum tarihi ama sezeryan olacağı için Kasım sonu alırız dedi doktorum. Kış bebesi olacaklar Allahın izniyle güzel zamanlama bence kışı evde geçiririz yaza ele avuca gelir😍
Hatci Benimde araligin ilk haftasi gorunuyor hayırlısıyla inşallah kucaklarimiza aliriz hepimiz🤲 mide bulantilariniz var mi hala kizlar ben cok kötüyüm 😥
GoncaArslan48 Merhaba benimde aralık başı görünüyor sezeryan olacak cinsiyeti henüz belli değil bulantılarım hafifledi çok şükür
Hatci aylserk benim de biraz azaldi cok sukur ama bi gelince de hayatı zehir ediyo cok yordu bulantılar 😔 insallah ikimizin de gecer biran once🤲🤲