Esrashshshssh Kızlar eşimin memleketi kiraz ile meşhur o kadar güzeller ki 1 haftadır günlük yiyorum internette kiraz erken doğum yapar diyor doğru mu siz yiyor musunuz 29 haftalik gebeyim
Alparslanmom__ Esrashshshssh bnde çok yiyorum kirazida çok severim 32+4 haftalığız bişey yok şükür şimdiye kadar
Ebrusisli Esrashshshssh Doğumla falan alakalı bir şey değil sadece şekeri yükseltir bende aşırı yiyorum doktorum o kadar abartma bu seferde şekerin çıkar fark etmezsin dedi
Sadeceanne2 Karanfill evet bende hatta çekirdeklerini topladım. Sıcak su torbası yerine fırında ısıtıp bebeğin karnına koyuyordum
elifozkann Esrashshshssh şekeri yükseltir bide kanı sulandırır yinede fazla yememek iyi yani her şey kararında yenmeli
Mercimekannesi45 Esrashshshssh herşeyi kararında yemekte fayda var tabi şeker probleminiz yok ise kan sulandırıcı etkiside var erken doğuma sebeb olduğunu düşünmuyorum
ASE6154 Esrashshshssh ben son haftalarımda çok yedim sorun yaşamadım, daha önce duymadım herhangi bir soruna sebep olduğunu 🙄
Fatma_Fatma Abartmadan yiyorum gün içinde çok şükür birşey olmadı şimdilik şekerim yükseliyor diye çok yemedim
Melis_kykk Esrashshshssh bende şuan 29 haftaligim. Kiraz çok yedim suyum fazla çıktı ben kiraza bağlıyorum.
baharmom35 Esrashshshssh ilk başlarda gebeliğin aşırı fazla yedim doktorum sonra 1 avuç tek yememi istedi oda kilo için kilo aldırmasın ve şeker olmasın diye yoksa ben ilk başlarda çok yemiştim
Fatma_Fatma baharmom35 baharmom35 çok şükür şişme olmadı ama şekerimin yükselmesine izin vermiyorum ve şekerim yükselmesin diye tedbir amaçlı doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum
birgencanne09 Esrashshshssh ben uzun zamandır yiyorum canım hemde her gün tabak dolusu 36 haftadayım hala da doğurmadım sancım da yok😅 ben pek inanmıyorum