BirCihaN alcang Ayni haftadayz canm soyledigin sikayetler bende de var malesef dogum korkusu kalmadi bir an once ciksin diye bekliyorm artk 😊 Bazen daynilmiycak noktaya geliyor bir de sag kaburgalarm batiyor resmen 😓😒
Vethekelif Benden 38+2 olacağım dakikalar sonra😀 göğüs altındaki batma Sabancılar rahim genişlediği icin alt kemiklere baskı agrılar vs Doğuma hazırlık icin son dönemlerde normal ama Doğum uzun bir olay kızlar yani bunları yasıyor olmanız 37 de gelecegi anlamına gelmiyor maalesef kişiye göre değişiyor gelmesi benimkinden tık yok mesela😀😀😀 yürüyüş hamileliğin basından beri yapıyorum 23. Haftadan itibaren de yogaya gidiyorum hamile yogasına haftada 3 gün spuat vs bir sürü Doğumu kolaylaştıran hareket var ama daha gelesi yok hanımefendinin 😀
alcang Vethekelif hadi yaaa ben bunlar belki belirtidir diye düşünmüştüm😢😢 hiç açılmanız felan yok mu? O kadar şey yapılmasına rağmen doğmuyorsa benim daha çooooook vaktim var
Vethekelif alcang daha çatı muayenesi hiç yapmadılar benim doktorum en son bakıyor çatı muayenesine ama geçen Cuma daha kanala ınmemıstı Cuma kontrole gideceğim yine bakalım