alcang Kızlar bel ve kalça ağrısı bacak arası ağrısı çekiyorum bazen yürümekte zorlanıyorum doğumun yaklaştığının göstergesi midir? 35+2 yim
Ebalp alcang ayni sikintidayiim hatta suan ble kivraniyorum agridan 36 haftyim bende vajina yanindaki kemiklerime agri oyle bi vuruyoki ozellikle sol tarafima suan aradada bel agrisi suya girmeyi dusunuyorum belki biraz rahatlarim suda
ozge92 alcang bende 35 den beri yasıorum aynı ağrıları şuan 38+3 üm hala doğmadı. Sanki doğucak gibi sancılar çekiorm ama gelmior.
Marria alcang ben de 35 haftalığım inanılmaz ağrılar içerisindeyim 37+38 gibi doğururum diye düşündüm bu ağrıları çekince farklı bi hareket felan yapıyor musunuz
Minikdunyam alcang 36 + 2 ve göğüsümün altındaki deri acıyor resmen kaburgamın üstündeki deri daha sanki yanık yarası gibi ve tüm sırtım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bi an önce doğsun haftalar geçsin doğsun istiyorum
alcang Yesimustafa bende acaba bunlar doğum belirtisi mi diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun ne diyelim
alcang ozge92 hadi ya bende 37 38de felan doğururum bu gidişle diye ümitlenmiştim. Yürüyüş ve squat yapıyormusunuz
ozge92 alcang yapıorm desem yalan olur. Ama ev işi abartmayacak şekildr yapıorm. Herkesin bünyesi de farklı olur canım belki sen 37 de doğurursun.
Marria alcang squat hareketine başladınız mı kaç kere yapıyorsunuz ben daha başlamadım havalar kötü yürüyüş yapmıyorum evdeyim sürekli
alcang Marria 2 gündür yapıyorum. Doktorum yapabilirsin demişti. Sizin kaçıncı haftaydı? Yürüyüş yapamıyorsanız hafif hafif eğilip kalma hareketleri yapabilirsiniz
Marria alcang 35 haftalık oldum bugün yarın kontrolüm var bende sorayım olmadı bacaklarım çok ağrıyor benim bi de erken Doğum olmasın şimdiden başlarsam😁😁