1PrensAnnesi___ Kaç haftalıksınız bebeginizin cinsiyeti ne? Ben oglum olacağını öğrendim.👼🏻💙 19 haftalıkta şuan 20 haftalığım başından beri erkek hissediyordum anneler hissedermiş sizin hislerinizi doğru çıktı mı? Öğrendiğinizde neler hissettiniz?
gayesblog 1PrensAnnesi___ kız erkek fark etmiyordu benim için. Hissiyatım olsa bile kimseye söylemedim. Hislerim dışında bebeğim olsaydı kendimi suçlu hissederdim. Öncelikle sağlıklı olmasıydı. Allah herkese evlat kokusunu nasip etsin inşallah💐
Ebrucar 1PrensAnnesi___ gebeliği öğrenmeden önce ve sonra sürekli rüyamda erkek bebek gördüm ama kız hissediyordum. 12. Haftada kıza benzettip 14te kesin kız dediler. Hislerim yanıltmadı şimdi 29+4 haftadayiz şükür ❤️
1PrensAnnesi___ gayesblog Amin inşallah 🙏🏻ben sanki biliyor gibiydim tabiki öncelikle sağlıklı olması cinsiyetin hiç önemi yok.
1palyaco 1PrensAnnesi___ erkek hissediyordum ve hamile olduğumu öğrendiğim de rüyamda hep erkek bebek görüyordum oğlum olacak 🥹
BirAskMasali1323 1PrensAnnesi___ Merhaba adaşız öncelikle 🥰bende baştan beri erkek hissediyodum ruyamda 3 defa erkek bebek gördum halada öyle hissediyorum ama 19+6 haftalıkken detaylı ultrason da kız olduğunu öğrendik yani yanilmisim şuan 22+0 haftalıgız🥰
1PrensAnnesi___ BirAskMasali1323 Sürpriz olmuş size😄 tabi cinsiyetin önemi yok önemli olan sağlıklı olması 🙏🏻
BirAskMasali1323 1PrensAnnesi___ Kesinlikle öyle sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil zaten gönlümüzden geçen kızdı ama erkek hissediyodum gönlümuzce oldu🥰
Busra_27_34_ 1PrensAnnesi___ 34+1 haftalık hamileyim bizde 15/16 haftalık iken öğrendim bir kızım var birde oğlum oluyor inşaallah hissiyat değilde sürekli rüyamda görmüştüm ✨kızımda da oğlumda da sürekli rüyalarıma girmişti 💖😇sağlıcakla gelsinler
Aslanmom1 Freefam Ayy canım seninle kayıplarımız hakkında konuşuyorduk. Aynı haftadayız benim de oğlum oluyor 💙🥹
Kilaflarinmucizesi 1PrensAnnesi___ 33+6 en başından 17. Haftaya kadar hep erkek hissettim ama kız cinsiyeti 3. Kızım oluyor
Freefam Aslanmom1 aaa gercekten mi hayirli olsun allah kucagimiza saglikla almayi nasip etsin nasil gidiyor kac haftalik oldunuz tam
1mehlikaa 1PrensAnnesi___ 13+6 olduk bizde 11.haftada bir kız diye tahmin etti doktorumuz rüyamda erkek görmüştüm hayırlısı inşallah
Rara 1PrensAnnesi___ 16 haftalığız erkek hissediyordum rüyalarıma da giriyordu sürekli ve erkek olduğunu söyledi doktorumuz 😄