Sclemr Kızlar test yapayımmı yoksa yarın sabah mı yapayım yada bekliyim mi geçmesini ay dayanamayacağım
1_Pandackk Sclemr benimde son 5 yapıp yapmama arasında kaldım 🤦🏻♀️ korkuyorum bı yandan belim ve kasık ağrım çok oluyor gebelik mi değil mi bilemiyorum fazla ümitlenmek de istemiyorum ama teste cesaret edemiyorum gebelik belirtilerimi değil mi bilmiyorum 😂 çok sinirliyim agresif
AYSuNm Sclemr Kizlar sizlere umut olmaya geldim 😊cogu kiwi benimle ayni durumda gordugum kadariyla her kes benim gibi erkenden test yapmiw ve cogu kiwi neqativ gormuw bende sizin gibi adete 6 gun kala bawladim test yapmaya neqativ cikti en sonda 16si yaptim yine neqativ gordum moralik cok bozulmuwtu ama 18i bi daha yapmaya karar verdim bu sefer cok silik bi cizgiyle pozitiv gordum😊bence umidinizi itirmeyin erkenden test yaparakar moralinizi bozmayin inwAllah isteyen ve bekleyen her kes o cift cizgiyi gorur😍
huvuuuuff Sclemr ben yaptım dün 6 gün vardı negatif bugün de yaptım yine negatif artık 1 gün kala bir daha yaparım 😔
AYSuNm Nurbl Kizlar sizlere umut olmaya geldim 😊cogu kiwi benimle ayni durumda gordugum kadariyla her kes benim gibi erkenden test yapmiw ve cogu kiwi neqativ gormuw bende sizin gibi adete 6 gun kala bawladim test yapmaya neqativ cikti en sonda 16si yaptim yine neqativ gordum moralik cok bozulmuwtu ama 18i bi daha yapmaya karar verdim bu sefer cok silik bi cizgiyle pozitiv gordum😊bence umidinizi itirmeyin erkenden test yaparakar moralinizi bozmayin inwAllah isteyen ve bekleyen her kes o cift cizgiyi gorur😍
Nurbl Sclemr aslında vardı kasık ağrısı iştah artışı şişkinlik gaz bu ay klomen de kullanmıştım Göğüslerde bişey yoktı ama lekelenme de yoktu
noble1 bence elinizde test varsa başlayın, her gün yaparsınız :) aklınıza düşmüş zaten bir kere. ben 3gün kalaya kadar negatifi dikkate almayın derim ama eğer gebekik varsa 3gün kala çıkıyor zaten erken gebelik testinde
AYSuNm 1_Pandackk Kizlar sizlere umut olmaya geldim 😊cogu kiwi benimle ayni durumda gordugum kadariyla her kes benim gibi erkenden test yapmiw ve cogu kiwi neqativ gormuw bende sizin gibi adete 6 gun kala bawladim test yapmaya neqativ cikti en sonda 16si yaptim yine neqativ gordum moralik cok bozulmuwtu ama 18i bi daha yapmaya karar verdim bu sefer cok silik bi cizgiyle pozitiv gordum😊bence umidinizi itirmeyin erkenden test yaparakar moralinizi bozmayin inwAllah isteyen ve bekleyen her kes o cift cizgiyi gorur😍
Sclemr 1_Pandackk ay sormayın herkesle bir kavga 😂😂 depresiflik üstümde sıcaklıklarım diye tersliyorum eşimi😂😂bide göüs uçlarım inanılmaz acıyor
Nurbl AYSuNm böyle şeyler duyunca çok fazla ümitleniyorum aslında içimde adet olana kadar hep ümit var kendimi kandırıyorum işte😞
AYSuNm 1_Pandackk cok tewekkur ederim cnm 🥰darisi tum isteyenlerin bawina bence sabirli davranmak lazim ama iwte onu beceremiyoruz🙂
AYSuNm Nurbl 🥰cnm uzme kendini bence adet olana kadar bekle bi umit inwAllah minik mucizen seninle olur tez zamanda