Babycans inanin sürece başlarken Allah’ım nasıl olacak ben o yolları nasıl cekecem diyordum midyat Diyarbakır arası git gel yapacaktık sürekli ama başladıktan sonra korktuğum gibi olmadı rabbime teslim olmuştuk gerçek manada ona dayanın ve herşeyin ondan geldiğini bilerek bu yola çıkın o kadar çok kolay geçti ki nasıl oldu bitti hâlâ düşününce şaşırıyorum, ha bide ben başladıktan test gününe kadar hep meryem suresini açtım dinledim okudum şiddetle tavsiye ederim, özellikle orda geçen Hz zekeriyyanin bir duası var (Yarabbi bana katından hayırlı Salih evlatlar ver beni tek başıma yanlız birakma şüphesiz sen varislerin en hayırlısısın) bu duayı asla dilimden düşürmedim, çok faydasını gördüm, çiğ kabak çekirdeği tükettim sürekli o kadar çok yedimki şu an görmek bile istemiyorum o derece, transferden sonraki 3 gün asla kalkmadim hiç bi iş yapmadım sonraki günler ufak ufak evin içinde yürüyüş yaptım test gününe kadar asla hiç bi iş yapmadım coraplarima kadar annem giydirirdi.yani dikkat etmek gerek biraz cidden. Bol meyve yeşillik ceviz badem tükettim tutunmaya çok yardımcı oluyo