anneninbiri Burcuckc benim 30 hafta oldu cnm ama doktorumdan gerçekten çok çok memnunum her konuda çok iyi 👍
DidemLk Gullac35 ben ilk doğumumu da can bey de yptım çok memnunum. Çok açıklayıcı ve fazla detaycıdır her şeyi rahatça konuşabileceğin bir doktordur aslında
Temmuzz persephone volkan beyi tavsiye ettiler ordan düşünüyordum ama pahalı sanki doğum biraz. Peki foto ve süsleme şart mı istemesem fiyat değişir mi.
Handeberkay Sbl93anne 81 kusur dediler öncesinde öylemidi bilmiyorumda benim doktorum yeni geçti oraya o yüzden arayıp Bilgi aldım
Fhmekrm Çınarlı kadın doğuma gidiyorum Reşat bozoklar oldukça memnunum muayene ücreti 65 tl normal doğum sezeryan fark etmez 1800 tl 🙂 22. Haftamdayım
ErsiNuray Fhmekrm canm bnde resat beye gideceim haftaya nasipse kafama taklan bisi var simdi biz bu 65 tlyi her kontrole gidisimizdemi vercez kimileri bana kontol parali deil dedi emin olamadm
DidemLk Alinmavi ben ilk doğumumda da yazılı olarak almıştım kendilerinden şimdide o şekilde aldım. Dediğin doğru kime ne fiyat yaptırırlarsa ama işte sağlık. Olunca çokta takılamıyoruz detaylara iyice araştırmak gerekiyoe bazen
Sbl93anne Handeberkay 81,5 önceki fiyatta öyleydi şimdi de öyle zam gelmemiş ona. Sizin doktorunuz kim peki
Yasemin35 GksuGlbaheTural merhaba. Ben de minegul hanıma gidiyorum. Ama bana sezeryan yanlısı gibi geliyor sizin düşünceniz nedir bu konuda?
Handeberkay Sbl93anne ben karataşta Ümran hanıma gidiyordum o suya geçiyor bu hafta onunla birlikte bende suya geciceğim
Havva Cisemk ya yanlış anlamayın ama o doktora güvenmeyin ben gidiyordum bıraktım kuzenim orada çalışıyor geçen hafta doğum da bebeğin eşini alamamış başka hastaneye yollamış plasentayı alamam ben demiş olabilecek birşey mi bu ya
Havva AytenFaruk doğumu nerede yaptırıyor acaba bende detaylıya gittim çok beğendim doktoru ama orada yapılmıyor Doğum falan dediler
AytenFaruk Havva Doğumu sada hastanesinde yaptırıyormuş. Kontroller için Mete Beyden memnunum ama doğum için başka hastane araştıracağım büyük ihtimal Ata Şehir veya Su Hastanesi olabilir.