Merveevik Op.Dr.Nurettiin Ersöz İnce. Tek kelime ile muhteşem bir doktor. Alsancakta muayenehanesi. Doğumu da kent, medicalpark ya da egepol hastanelerinden birinde yaptırıyor, size bırakıyor.
AytenFaruk Su hastanesinde Melek Canbaba diye bi doktor vardı ilk kontrollerime ona gittim çok iyi bi kadındı hiç bi hastasını unutmuyor çok ilgili ama hastaneden ayrılmış özel muayenehane açmış ücreti de yüksek geldi. Şimdi çiğli kordon kadın doğuma gidiyorum Mete Tarcan doktorum aşırı derecede samimi çok sevecen geldi bundan sonra hep ona devam ederim inşallah 🙆♀️
Havva AytenFaruk doğumu nerede yaptırıyor acaba bende detaylıya gittim çok beğendim doktoru ama orada yapılmıyor Doğum falan dediler
Erdmm Alsancak Hüsnü çağlar muayene 250 tl Doğum çınarlıda olucak kendi doktorum olucak 6 bin tl 32 haftalığım 😇
murgan Minikkuzum ben konak hayat hastanesi ayşeğül gümrah tuncele gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 35 tl dogum ücretide sordum 1.150 tl dediler cnm
Burcinsahin3 murgan canım benim kesin ücret 1150 mi doğum. ben rezil oldum hastane aramaktan bugün çiğli araştırmadaydım ağlaya ağlaya eve geldim ne kilosunu ne boyunu hiç biseyini öğrenemedik 😭😭😭😭
Burcinsahin3 murgan canım internette araştırdım hijyen sıfır diyorlar cok şikayet okudum gözüm korktu
Minikin_annesi Senem06 mustafa cenk bey gayet memnunum cevremden 3 kisi de onda dogum yapti ebem de taniyo iyi tavsiye ederim
Senem06 Minikin_annesi beni korkutan tek şey yeni hastane oturmamış bir kadro yeni ebeler hemşireler çok yeni o sebepten korkuyorum ilk bebeğimi kaybettim egepol de ölü bebek kürtajı oldum ve Doğumhanede çok çirkin şeylerle karşılaştım çok tedirginim
Alinmavi Minikkuzum Tinaztepe hastanesine gidiyorum. Doktorum aylin barbaros memnunum. Dogum ucreti normal 3500, sezeryan 4200 tl 2018 fiyatlari. Muayene ucreti 2017 de sgk lilara 70 tlydi 2018 de ne oldu bilmiyorum.
DidemLk Alinmavi bende tınaztepe can beye gidiyorum ama doğum ücretine 4100 dediler normal ve sezeryan ayni dediler gerçi benim ikinci bebeğim ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak
Minikin_annesi Senem06 bende oyle dusunmustum yeni hastane diye hatta gecen hafta bir arkadasim dogum yapti hatta acil bi dogum oldugu halde sezeryanla gayet memnun kaldilar doktorumuz da yurt dışındaydı icim rahatladi oyuzden
Yaseminzbek Senem06 ben 2.5 aylıkken ciddi bi kanama geçirdim doktorum egepolde Gökalp beydi aradım acil gel dedı ve beni o halde kapısında 15 dakıka bekletti baygın baygın adamın çağırmasını bekledım korkunc bi hastane hemen degıstırdım hastaneyi şimdi Tınaztepe Aylin Barbaros’a gidiyorum çok memnunum
oykununannesii Ata sağlık hastanesi Pınar Erkan'a gidiyorum çok da memnunum. 80tl muayene ücreti var. Geçen sene normal doğum 1700 sezeryan 1800 epidural normal doğum 2300dü ama bu sene sormadım yılbaşından sonra değişmiş midir bilmiyorum
Beratelifnr Burcinsahin3 tabi bunların yanında eşinizin desteği ve refakatciniz çok önemli o yüzden refakatciniz kesin kendi anneniz olmalı ve eşiniz mutlaka doğuma veya şancı odasına şahit olmalı benim eşim doğuma girdi şimdi bana bi kiyamiyor😂
murgan Burcinsahin3 valla cnm ben kötü birşeyle karşılaşmadım olmadı 1 kereligine muayeneye gelirsin içine sinmezse başka yere bakarsın
Alev_uraz Minikkuzum ege yaşam Sinan beye gidiyorum 40tl muayne 1400 doğum çok çok memnunum gerek doktorum gerek ebe ve hemşireler🙏🏻💙
Alinmavi DidemLk kime ne tutturabilirlerse sanirim. Gecen hafta gorustum yeni fiyatlari bekledik size bildirmek icin dediler ocak 2018 fiyatlari normal 3500 sezeryan 4200 oldu dediler. 2017 fiyati normal doguma 3000 demislerdi.
Yaseminzbek DidemLk can bey benim ılk hamılelıktekı doktorum mükemmel bi doktor şimdi aylın Barbaros’a gidiyorum
HaticeTfekakr DidemLk Alinmavi Bende tınaztepe Aylin hamıma gidiyorum 4000 tl dediler sezeryan da olsa normalde olsa standart fiyat dediler!!! Böyle değişik fiyatlar duymak çok sinir ediyor beni!!!
DidemLk Alinmavi ben ilk doğumumda da yazılı olarak almıştım kendilerinden şimdide o şekilde aldım. Dediğin doğru kime ne fiyat yaptırırlarsa ama işte sağlık. Olunca çokta takılamıyoruz detaylara iyice araştırmak gerekiyoe bazen