Yoyko city bebek arabası kullananlar
EsranurB aa çok iyi yakalamışsınız güzel günlerde kullanın inşallah 🙏 ağırlığı, kapanması, sürüşü nasıl acaba benim fıtığım olduğu için hafif olsun istiyorum kullanabilir miyim sizce
kuzeymom__ amin inşallah teşekkür ederim ağırlığı travel sistemler arasında en hafifi diye biliyorum bana göre ağırlığı gayet iyi geldi bende 2.katta oturuyorum asansörüm yok o yüzden hem hafif hem kullanışlı bir model olmasına dikkat ettim tek elle açılıp kapatılıyor sürüşü sadece evde denedim ama oldukça rahat geldi bana umarım yardımcı olabilmişimdir
EsranurB Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu söyledikleriniz sağolun tekrardan ☺️❤️
kuzeymom__ rica ederim 🥰
EsranurB ilk aldığımız başka satıcıydı sonra jetten aldık hemen geldi baya bir sıkıntı yaşadık ama çok beğendik arabayı iyi ki bunu almışız diyoruz 🥰
EsranurB hahaha biz o kadar denemedik ya kaldırdık ama çok havalı gerçekten başka şehirde doğum yapacağım için sadece pusetini getirdim artık 1 aydan sonra kullanacağım arabayı inşallah 🥰
3 yıl önce bende yoyko city aldım. İlk 6 ay pusetiyle rahat kullandım ama ondan sonra tekerlekleri sıkıntı olmaya başladı en ufak birseyde takılıp kalıyor, sürmesi eziyet gibi. Şimdi ki aklım olsa kabin boy araba alırdım.
- Düzenlendi
EsranurB Bizimki yoyko luxurydi.Sanırım artık o üretilmiyor ama sizinkinede baktım çok benziyor.Ya toplu taşımaya çok bindim otobüste çok yer kapladı.minübüsler almadıDar asansörlere girmedi tekeri takıldı.Çoğu yerde beni zorladı heleki tekseniz.Kullanan birini görüp sormustum almadan önce.Beni uyarmıştı çok sağlam ama çok hantal kaldırımda yürürken zorlanıyoruz diye.Biz yinede almak istedik heves ettik aldık.Sonra oğlum 2 yaşındayken biri bize cybex bebek arabası verdi kucucuk kıvrak tekerleri ufak tabi baston tarzı.O kadar rahat ettim öyle hafif buldum ki.Bence daha hafif arabalar bakın kardeşim.Travel sistemler çok kaba.Şimdi ikizlerimiz oluyor diye mecbur ikiz arabası aldık yan yana olandan.Yine geniş oldu 😂 ama en azından travel sistem almadım joie twin model aldık.İkiz olmasaydı bu defa en kıvrak en kucuk modeli istiyordum.Benden nacizane tecrübe aktarımı oldu😊
EsranurB amin inşallah 💕
H-ckerana görşleriniz için çok teşekkür ederim bizde güzel yorumlardan dolayı aldık 😂 şuan çok hoşuma da gitti ama neyse geçti artık iki sene binse yeter çoğu bebek istemiyormuş binmek bir süre sonra baston alırım olmazsa ikiz bebek arabalarında prego altlı üstlü olan vardı yan yana olandan daha az yer kaplıyor
EsranurB memnun kaldınız mı?
ffigenkaraca merhaba ürünü daha kullanmadık ama genel olarak benim içime sindi 😊