0127ryhn sweetmom_ malesef şimdi veremem canım acil bakmiyor gebelik için kan tahlili yapmıyor sağlık ocağında da anca pazartesi veririm salı veya Çarşamba sonuç çıkar 🤷🏻♀️ama yarın öbür gün tekrar test yapmayı düşünüyorum koyulasmaya bakicam inşallah gerçekten pozitiftir ya hayırlısıyla duyayım su güzel haberi stres oldum iyice hastaneye gidip gelmekten 🤦🏻♀️
sweetmom_ 0127ryhn hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Yakınlarda özel hastane var mı? Laboratuvarlar açık çünkü haberin olsun.
Merve-metin Bures48 4 gün kalmış bata erken gebelik testi yapabilirsin ama çıkmazsa üzülme geç döllenme olabilir onun içinde gecikmeyi beklemen gerekiyor
Dmt0 Zeyneppbl inşallah. Bugün doktora gittim, salı günü rahim filmi çekilecek. Bakalım inşallah sonuç iyi çıkar
Bures48 Merve-metin Evet denememizin üçüncü ayı ilk iki ay gecikmeyi bekledim ve regl oldum şimdi test yapsam üzülür müyüm bilmiyorum yarın denemek istiyorum bakalım nasip 🙏🤲🏻
sebo_angel Kızlar benim bat 27 görünüyor bakalım bu ay ilk defa denedik eşimin işi dolayısıyla sadece tek ilişki oldu… yine de heyecanlıyım:)
Ebruebos sebo_angel benimde 27,28 yarın test yapıcam bi 😊 belirtileri yormak istemiyorum gebeliğe ama bel ağrım var kasık ağrımda oluyor ara ara çok az da akıntım var. Normalde bende lekelenme olur 3,4 gün öncesinde adetin şuanlık hiç yok.
Beybyi Ebruebos yarın rgl günüm ve 3 gün önce yaptığım test elimde başka test yok gecikmem olursa kan vericem
Gulsenn-0 Beybyi albi yaptım kaset test. 2 gün öncede comfort erken gebelik yapmıştım gölge gibiydi. Olsaydı kasette çıkardı heralde ümidim kalmadı. Adet olmayı bekliyorum
Beybyi Ebruebos evet belirtilerin var gecikmemi beklemek istiyorum testin beni yanıltmasın istemiyorum 🫠
mrserdogan12_ 1_Pandackk benimde 27sinde bugünde test yaptım negatif çıktı olsa çıkardı herhalde dimi 😓