0127ryhn Qwert2211 evetsanki başka birşeyden bahsediyor keşke detaylı bilgi alsaydin aklında kalacağına
Zeyneppbl Dmt0 canım benm gibi sende erken oldun o zaman diğer ay inşallah büyük ihtimal olacak inanaıyorum. Ovulasyon falan dinlemeden gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum.
Dmt0 Zeyneppbl umarım öyle olur, bu aydan çok umutluydum aslında. 2 düşüğüm var, histeroskopi oldum, herşey yolunda gidecek mi bilmiyorum. Artık herşey kolay ve güzel olsun istiyorum ama bir türlü hamilelik olmadı
Ayselcnt Zeyneppbl benimde aynı oldu.. düzenli adet görürüm..hiç şaşmaz, hatta aralıkta düşük yaptıktan sonra bile döngüm değişmedi.. ama 2 aydır erken oluyordum.. bu ay hamileyim şükür.. inşaAllah sizinde öyle olur..
0127ryhn 1_Pandackk sweetmom_ Qwert2211 OnlyBaby Ebruebos Ayselcnt Rasgele etiket yaptım bakarmisiniz kizlar bu testin markası nasıl iyi mi freely doğru sonuç veriyormu bilginiz varmi
Zeyneppbl Dmt0 inşallah olacak. Allah’ın izniyle dua etmeye devame delin birbirimize. Rabbim en güzel ve kolay şekilde nasip etsin.
Dmt0 Zeyneppbl inşallah. Bugün doktora gittim, salı günü rahim filmi çekilecek. Bakalım inşallah sonuç iyi çıkar
Oksuruksurubu En erken adet belirtisi ne geçen ay 38. Günde adet oldum. Ama 25 mayısta adet oldum. Test yapmak için 25 haziranın geçmesinimi beklim 38. Günün geçmesinimi
Ebruebos OnlyBaby doktor mu söyledi ? Benim 1 tane kaldı hamilelik olmazsa onu da kullanırım daha almam 😅 1400 küsüre aldım 6 tanesini
Ebruebos OnlyBaby umarım faydasını görürsünüz. Benim geçen ay olmadı doktor bunu verdi bu ay ovülasyon dönemi kullandım 7,8 günüm kaldı adete bakalım faydası olmuş mu
0127ryhn Bayanlar benim bugün çatlatma ignemde 14. Günüm sabah ilk idrarla test yaptım çok koyu olmasada 2. Çizgi çıktı ne kaadr doğru bilmiyorum tabi🤦🏻♀️ artık bu testlere bakıp mutlu bile olamıyoruz guvenmedigimizden testi markası freely kaset test daha önce erken gebelik testinde yalancı pozitif görmüştüm o yüzden kaset test almıştım ve yapar yapmaz hemen ikinci çizgi belirti sizce bu testin doğruluğu ne dogrumudur ki yani 14. Günde silik çizgi cikarmi yani yumurtlama tarihi çatlama tarihi belli bu sebepten net kopkoyu çizgi çıkmadı gerekmezmiydi
sweetmom_ 0127ryhn canım bır kere kullanmıştım. Negatif çıkmıştı ve o zamanda hamile değildim tabi. Sen en iyisi mi kan ver. Bende eczaneler kapalıydı Artimed almıştım yanılma payı en yüksek olanlardan pozitif çıktı kanda da pozitif çıktı. İnşaallah sende de pozitif çıkar. Kan ver bana da haber et.
0127ryhn sweetmom_ malesef şimdi veremem canım acil bakmiyor gebelik için kan tahlili yapmıyor sağlık ocağında da anca pazartesi veririm salı veya Çarşamba sonuç çıkar 🤷🏻♀️ama yarın öbür gün tekrar test yapmayı düşünüyorum koyulasmaya bakicam inşallah gerçekten pozitiftir ya hayırlısıyla duyayım su güzel haberi stres oldum iyice hastaneye gidip gelmekten 🤦🏻♀️