Elsa57- ozgeerkan73 yerinde olmuş 2 kilo daha alıp kapasan bu maratonu doğumla 10 kilo gider zaten geri kalanda emzirme döneminde gider bence
Basakk98 72 kg ile hamile kaldım 19. Haftayız -2 kilo verdim umarım düzelir .. canım hiç bişey istemiyor sadece karnım doysun diye yiyorum keyif alamıyorum
Elsa57- Basakk98 düzelir kuzum son aylarda İştah artıyor istemsiz alacaksın zaten bebek iyiyse almaman daha iyi bile 🐣🩷
ozgeerkan73 Elsa57- bi dogurabilsem , oğlumun pek geleceği yok gibi, bu hafta dogurmazsam haftaya sali kontrole gidicem bakalim
Ladyss Elsa57- ben de tam 71’le gebe kaldım ilk aylar bulantıdan biraz kilo verdim ama şimdi 38+5’im 83 kiloyum
Tutkuuusla 90 ile hamile kaldım. 36+5 teyim 89.5 buçuk kilom 🙈 Hayatımın her döneminde kilo alıp hamilelikte almamak… şekerim var ondan dolayı kontrollü yiyorum.
daimagulumse- Ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım nasıl olsa veririm diye sürekli canımın çektiğini yedim. 2. hamileliğimde 21. haftamda +6 ile devam ediyorum.
Essidiey Elsa57- 19+3’üm +5 kilo 3 kilosunu son iki haftada aldım niye öyle oldu anlamadım 😅 böyle giderse daha çok alırım ben