Semra03 littlechick bu saatler arasında kaçar dk duruluyor acaba kişi sayısı varmı mesela tek kişinin alıyorlar
Mervee96 littlechick hayırlı olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla büyütün ziyaret saatleri içinde sadece bir kere mi gelebiliyor yarım saat gün içinde yoksa orayı anlamadım tam?
Ahsen0220 littlechick merhabalar çok geçmiş olsun tekrardan 🌼 Doğum yaptıktan sonra direk ten tene temas yaptılar mı acaba ?
littlechick Ahsen0220 29. Haftada doğum yaptığım için direk küveze aldılar. Normal zamanda doğum yapanlara yaptırıyolar mı bilemiyorum malesef
Mervee96 beyzanur_kbn merhaba doğum yaptınız mı kaç haftalık yaptınız deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Mervee96 Msydn6 merhaba ne zaman doğum yapacaksınız acaba ne zamana gün veriyorlar sezeryanda bende orayi düşünüyorum ama kararsızım
littlechick Mervee96 eşler yarım saat kaldıktan sonra çıkıyorlar. 1 saat geçince tekrardan yarım saat gelebiliyorlar. Ama bu eşlere özel
Semra03 littlechick ay size birşey sorucam doğum çantasına köyün mutlaka dediğiniz bişey varmı hastanede olmayan falan
littlechick Semra03 valla benim doğum çantası hazırlama gibi bi zamanım olmadı. 1 gün kaldım doğumdan sonra 1 takım pijama yetti. Hasta bezi kullandım dışardan aldım ama hastanedende veriyolar istediğinizde
Zeyzeyy- littlechick ayy şimdi görüyorum çok geçmiş olsun bebişine kavuşmuşsundur geçmiş baya zaman iyi dimi şuan 🥹 canım önceden muayene oraya mı gidiyordun
littlechick Zeyzeyy- malesef kavuşamadık hala yoğunbakımda😔 yok canım muayene için Medipol bahçelievler e gidiyordum