Anneoluyorumm00 Momcrn benimde ikinci ilkinde 36 haftada gün vermişti bunda nasıl olur merak ediyorum
Pinaargunes Anneoluyorumm00 ilk canim benim 35+1 haftaligiz 😍 amiiin insallah valla hersey var karmakarisigim😂
Anneoluyorumm00 Pinaargunes ilkte bişey bilmiyorsun heyecan korku herşey oluyor 😂 ikincide aynı heyecan korku hepsi var üstelik bu sefer başına ne gelicegini biliyorsun ikiside zor valla ,, sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲🥰
Pinaargunes Anneoluyorumm00 ayy amin çok güzel özetlediniz gercekten de öyle. Hepimiz sağlıcakla kucaklayalim insallah allah razı olsun canım😍😊🙏
_almirasmom Anneoluyorumm00 38+0 25 temmuza denk gelıyor ama ben esımın dogum gunu 23 temmuz ıstıyorum ☺️🥹37+5 e denk oda bakalım vercek zaten emınım ama daha acmadım konuyu her hafta gıtmem lazım bıraz arayı acacagım hemen gıtmeyecgım 4 temmuzda gıdıcem 35+0 da ozamn gun alcm
Anneoluyorumm00 _almirasmom ayy ne güzel inşallah denk gelir canım bende gidene kadar 35 haftalık oluyorum tam bakalım inşallah tahmini bir tarih verir
Pinaargunes GuzelMelegimm yaa evet evet 😂😂 aklimdasinnnn😍 Sag saglim alalim kucagimiza acayip korku sardi bana en son 11-12 temmuzda alirim seni dedi bakalim nolcak😌😌
GuzelMelegimm Pinaargunes bana 20 temmuz gün verdi tam 39 haftalık oluyorum o zaman. Ama daha erken istiyorum. Dayanılacak gibi değil sıcakta
Pinaargunes GuzelMelegimm bana 39dan assagi almicam dedi 15 temmuza denk geliyo tam kuzu 39+0 ama geçen 11-12 si gibi dedi dedigin gibi asla dayanilmiyo sicaklarda bide korku var bian once olup bitse diyorum bazen😌