1903diloA Femara ile 20 mm yumurtam oluştu ve iğne oldum bu gün 8. Günüm ovulasyon testi hala pozitif hiç silinmiyor aksine koyilasiyor sanki tecrübesi olanlar yada bu şekilde devam edip öğrenenler varmı lütfen yardımcı olun 🌻 
Qwert2211 Çatlatma iğneleri 10 12 güne kadar beta hormonunu yükselttiği için o şekilde cıkıyor. En doğru sonuç ıcın 14. gün
1903diloA Qwert2211 Benim sabah gebelik testi negatife döndü ama ovulasyon bu kadar pik olunca birde bu şekilde öğrenen çok olmuş takip yapıp siz. Gebemisiniz
Qwert2211 1903diloA Bu ay hiç yapmadım çatlatma iğnesinden dolayı vücut zaten karıştı 😄 sabırla bekliyorum ama çok zor. Rabbim inşallah bu sefer nasip eder 🤲🏻
1903diloA Qwert2211 Doğru ben 2 senedir uğraşıyorum 1 sene önce dış gebelik geçirdim yoruldum çok Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın stres yapmayın diyen insanlara biraz sinir oluyorum asla elimde olan bişey değil çünkü ama hayırlısı hakkımızda sağlıklı evlatlarımız olsunda belirtin varmı peki şu an hiç
Qwert2211 1903diloA bende geçen sene boş gebelik geçirdim. Artık istiyorum 🤲🏻 belirtim yok gibi ama benim aşırı acıyan sert sivilcelerden çıktı yüzümde. Hiç böyle olmazdı. Olsa bile adetten bi iki gün önce bi tane çıkardı şimdi ergen gibi oldum
1903diloA Qwert2211 Hormondanda olabilir inşallah bebiş yüzünden olmuştur. Mübarek bayram umarım hamileyizdir siz benden önce öğreneceksiniz inşallah İlk müjde sizden gelir sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun şimdiden kendimizi böyle motive edersek olurlar varmış gibi davranalım ben her ay yoktur bence diye diye olmadı bence 😂😂 evrene ne hondersek onu alıyoruz
Qwert2211 1903diloA vardır diye düşününce de regl olunca üzülüyoruz ne yapacağımızı şaşırırdık inan ki artık :))
Qwert2211 Bende hep öyle diyorum adını @“1903diloA”# 1903diloA bende hep aynı şeyi söylüyorum yıllardır 😄 en çok nazlı adı yakışacak
sweetmom_ Qwert2211 evet. İsin korkunç yani eşim bana hamileymişim gibi davranıyor inşaallah bebiş olur. En çokda onun üzülmesini istemiyorum.
1903diloA sweetmom_ Güzel düşün öyle olsun Elinde gebelik testi yasat ovulasyon varsa onlarla takip et kollarını maferme canım şu an tam net sonsuz 12 günden önce çıkmaz önce sifirlancak ki yükselsin sonra inşallah vardır