Kbrbydk Mhdyrturk 73 çıktı ilk bakildiginda. 4gun antibiyotik serumlar verildi. Taburcu olurken 12 civariydi
Kbrbydk birmeleginannesi_ amin canim Allah razı olsun sana da çok geçmiş olsun..benim crp yüksekliği doğumda çıktı. Yoksa bir belirti yoktu. Ben de farketmedim o yüzden Bebeğin suyu patlatildiginda suyu bulanık çıkınca enfeksiyon olabilir dendi sonra plesenta çıkmayınca enfeksiyondan yapışmış rahime dediler. Cikardiklarinda da gördüler enfeksiyonu patolojiye gönderdiler hatta Çok şükür bebekte sorun çıkmadı benim crp yuksekti. Mutlaka bir sebebi vardır ya
birmeleginannesi_ Kbrbydk benimki genelde 20-40 arası canım senin kaç çıkmıştı ? Benim romatizmal olabilir dediler ama bilmiyorum inşallah bı sorun olmaz bu rahme yapışma durumu da kötü diyolar zarar verirlerse bir daha hamilelik olmuyomus galiba sende dikkat ettiler mi yada böyle bı sorundan bahsettilermi canım
Kbrbydk birmeleginannesi_ birmeleginannesi_ 73 çıktı doğum sırasında baktıklarında. Sonra 3 gün serum yedim 27 oldu taburcu olduguma 12 idi. En son kontrolde de 6,4 çıktı.bir sorundan bahsetmediler canım temizlediler baya rahim içini.2-3 kez de ultrasonla baktılar.
Mrymccc Kbrbydk Allahım sağlıkla huzurşa büyütmenizi nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah zamanında sağlıkla kucağıma alırım ben de. ❤️ Dikiş alındıktan ne kadar süre sonra doğum oldu acaba ?
Kbrbydk Mrymccc Allah razı olsun 🥰 insallah sağlıkla gelsin bebeğiniz 😊36+4 te alındı 39+1 de geldi kızım. İki gebeligimde de bu şekilde oldu. İkisinde de 36+ da alındı 39+1 de doğum oldu😌
Avestaa Merhaba gözünüz aydın, darısı bizim başımıza 🙏 Ben de serkulajlıyım 25 hastalıktan beri rahim ağzım kısaldı şuan 32 haftalik oldum rahim ağzım 11 mm olmuş hala erken doğum riskim var … Sizin rahim ağzında kısalma oldu mu ??
Kbrbydk Avestaa ilk gebeligimde dikişe rağmen çok fazla kisalmisti. 8 mmye kadar düşmüştü. Ama vaktinde doğum oldu benimde hep 12-13 mm civarındaydı. Şimdiki gebeligimde çok oynama olmadı. Bu önlem amaçlı ikinci serklajdi çünkü. 22 leri gördük en düşük.Haftaniz güzel ilerlemis inşallah sağ salim alirsiniz kucağınıza. Korkmayin bol bol dinlenin. Dikiş tutar Allah’ın izniyle
Bibliyofil Momofelisa maşallah, darısı başımıza. Böyle pozitif hikayeler duymaya o kadar ihtiyacım var ki… Sonsuz kaygılı serklajlı bir gebe olarak…
Sssa Firdevsk66 yarın sezeryana alıyor doktorum, artık dikişle kesem dip dibe. Daha fazla riske girmek istemedi. Bana dua edin kızlar🙏🏻
Kubra912 Kbrbydk öncelikle sağlıkla büyütün inşallah Hamileliğinizde enfeksiyonunuz varmıydı benim hiç geçmeyen sarı akıntım var o yüzden soruyorum
Kbrbydk Kubra912 evet oldu ama inatçı bir enfeksiyon değildi. Bir iki kez toz şase kullandım. Geçmeyen akıntı özellikle kokuluysa ihmal etmeyin olur mu farklı bir tedavi denerler en azından
Firdevsk66 Sssa Avestaa sağlıcakla Alın kucağınıza banada bugün gün verdi haftaya Perşembe doğum dedi ama çocuk kanalda heranda gelebilir dedi
birmeleginannesi_ Kbrbydk iyi bari sağ salim kavusmussun bebeğine canım bu crp bende de var bakalım ne olucsk 🥹
Kbrbydk birmeleginannesi_ bugün kontrolde düşmüştü crp canım çok şükür. Sen herhangi bir ilaç kullanıyor musun peki ? Antibiyotik filan
Avestaa Kbrbydk Merhaba yok haftalığı daha küçük diye bekliyoruz gözlemliyolar ilaçlar vs tutabildigimiz kadara tutalim diyolar bakalım, hiç birsey belli olmuyor rahim ağzından korkuyordum suyum geldi 😔