1_papatya bizde Umut ismini ben söyledim ne güzel isimmis kardesinin ismi Umut Cansın ikisi de çok güzel diye onlar genelde cansın kullanıyordu o yuzden konuşurken eşim Umut koyalım dedi olur mu olmaz mı ölçtük tarttik 2. İsim olmasına ortak karar verdik onu da sen koy dedi eşim
Şimdi ben tek isim istiyorum Karan dedim Karani beğenmedi Karel dedim ona sessiz kaldı sonra olur dedi sonra yanına.bir.isim daha koyalm diyo kaynanamdan ötürü söylenmesi zor yanına bulut köyün hem uyumlu demisti ben bu sefer tek koymak istiyorum çünkü kimse diğer oğluma Aren demiyo buna da Bulut der geçerler benim koyduğum ismin bı önemi kalmiyo böylece
Size gelince ben büyük isimlerinin konmasına karşıyım modern bir isim bile olsa siz agirliginizi koyun mutlaka baba ismi konursa hep o isimle hitap ederler 2. İsim konsa bile tek ve modern isim bulun anlasamiyosaniz eşiniz ayrı siz ayrı isim bulun ikinizin de gönlü olsun ama birbirinizi kirmamak için 2 ismini de kullanın ilerde çocuk ne kullanacağını kendi karar versin