14022024 miranmomsss ilk ogluma yiğit efe ismini koyduk ikinci oğluma hamileyim Allah nasip ederse Ömer Asaf koymayı düşünüyoruz
Umutaren Meraklojist bende Karel düşünüyorum kaynanamlar bir isim daha koy diyor İlk oğlum Umut Aren Umut eşimin ölen kardeşinin adı ben ekstra Aren o yüzden koymak istedim Şimdi Karel güzel yanına bulut koy diyolar bilmiyorum bu sefer tek isim istiyordum Karel zormuş kimse soyleyemezmis o yüzden bulut koy diyolar o zman herkes bulut der gecer haksız miyim
Meraklojist Umutaren siz istiyorsanız koyun tabiki ikinci ismi ama çok zor değil bence karel ismini söylemek bence tek başına çok güzel çok farklı pek fazla kimsedede yok hem ama bana sorarsanız tek isim taraftarıyım 🌸🌸🌸
1_papatya Umutaren ben Buğra istiyorum öncesinde eşimle konuşup tamam dedik sonra eşim babasının adını koymak istiyor sadece 2. İsim istemiyor dün de kv nin kanser olan bir kardeşi var onun adını koyun diye tutturdu hiç düşünmüyorlar bu çocuk benim de çocuğum ve annesi olarak içime sinen bir isim koymak istiyorum ortak kararla ama yok sanki sadece onlar için doğurucam ben
Umutaren Bslays22 Efe koymayın bence yada efeli bişey eşimin kardesinin adı Şahran efe karakterine yansiyo cocuklarin böyle isimler