mrp2023 babyiscoming_ amin canım inşallah benimle beraber tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın 🥹
babyiscoming_ mrp2023 her gün 1 tane avokado badem ceviz fındık 1 tane haşlanmış yumurta bol bol sebze meyve ye bol su iç ama mutlaka her gün bu dediklerimi tüket faydası olucaktır inşallah 🥹
Nergizos mrp2023 ayy çok sevindim canimm🤗test günün ne zaman. Klinikte kaldın mı yoksa direkt eve mi geldin. Dr yat dinlen dedi mi anlatsana biraz bize de 🤗
mrp2023 Nergizos 15 dk yattım sonra çıkabilirsiniz dediler wc girip çıktım canım 2 temmuz test günüm 🥹
Nergizos mrp2023 oh masaallah hadi hayırlısıyla inşaallah güzel haberler canım. İlaç falan verdi mi Dr. Ne kullanıyorsun
mrp2023 Nergizos kan sulandırıcı hap ve iğne, progesteron fitil ve iğne, estorofem hap ve folik asit içiyorum canım ☺️
Nergizos mrp2023 anladım canım baya ilaç veriyormus yine transfer sonrasında da..yeter ki bizimle olsunlar da bebikolar mecbur kullancaz artık 🤗
mrp2023 Nergizos ☺️ evet canım baya bi ilaç var bakalım tutarsada bazılarına devam ettiriyormuş doktor
Cheryy1 iremmmy gözün aydin canim hayirli olsun 🌼 degerin kac cikacak bakalim tek transfermi çift mi ?
iremmmy Cheryy1 tek transfer 5. gün embriyosu, evet ya bende heyecanlıyım inşallah kan değerleri de güzel çıkar🥹
Cheryy1 Kizlar 8. Gun 119 ile öğrenmiştim 10. Gun tekrar hcg verdim 403 cikti ikiz olabilme ihtimali varmi yoksa tek mi acaba
Cheryy1 babyiscoming_ birde transferden itibaren saydim ben transfer gununu saymayanlar varmis eger saymazsak ilk kani 7. Gunde vermis oluyorum