Nergizos Umuttayorulur bana da 3.gun embriyolari transfer edilecek. Sağlıcakla tutsun hepimizinki canım🤗
babyiscoming_ Umuttayorulur canımm merhaba naptın bugünlerde test verecektin diye hatırlıyorum sonucun inşallah pozitiftir 😍
Nergizos mrp2023 ayy dimi uyku da gelmez şimdi sana. Ben de zaman geçsin projem bitsin de bir an evvel transfer olayım diyorum 🤗
mrp2023 babyiscoming_ Nergizos transferim oldu kızlar anestezi alanlar çok şey kaybediyor bence çok duygusaldı yaa 🥹🥹
babyiscoming_ mrp2023 kesinlikle öyle canım hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz artık. Bu arada ben bugün kan verdim pozitif çıktı allahıma şükürler olsunn sonucum 255 ile öğrendim kanda darısı başınıza inşallah allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsinn🥹🥹❤️
Nergizos mrp2023 ayy çok sevindim canimm🤗test günün ne zaman. Klinikte kaldın mı yoksa direkt eve mi geldin. Dr yat dinlen dedi mi anlatsana biraz bize de 🤗
mrp2023 babyiscoming_ maşallah canımmm Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 hamiş duası kabul olurmuş artık sen bize dua edersin 🥹🥹🥹
Ay0694 Ya benim bugün 5. Gün ,tek embriyo transfer ettirdim o da 5. Gün embriyosu az önce erken testlerden yaptım negatif çıktı..erken mi test yaptım acaba kızlar ,yani halen umudumu kaybetmek istemiyorum ama
babyiscoming_ Ay0694 çok erken yapmışsın canım benim 6. Gün bile aşırı silik çıktı burada göremedi çoğu insan testlere güvenme kan gününü bekle inşşallah güzel haber alırsın
babyiscoming_ mrp2023 amin canım benim inşallah hep dualarımdasınız rabbim tez vakitte güzel haberler almayı nasip etsin❤️
mrp2023 babyiscoming_ amin canım inşallah benimle beraber tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın 🥹