Nergizos Cheryy1 Allah sağlıcakla hepimize nasip etsin inşallah.iki embriyo mu transfer edildi. Bana da 2 embriyo transfer edilecek
Umuttayorulur Cheryy1 bize kağıtta vermediler. Transfer sırasında bana Embriyolog geldi 2 tane transfer ettiklerini geriye kalan sayısını dondurmayı felan söyledi imza aldı kağıdı da aldı gitti. Hastaneden hastaneye göre işleyiş değişiyor galiba
babyiscoming_ Cheryy1 duphaston kullanıyorum sadece bide folik asit doktorum başka ilaç yazmadı hala hiç bir belirtim yok bu arada😂 senin nasıl
Cheryy1 babyiscoming_ canimmm hic belirtim yok belli belirsiz adet kasilmasi oluyor ama hayal meyal yani veee ben test verdim bugun sonucum pozitiffff 😻😻
babyiscoming_ Umuttayorulur evet tedavi özeti diye vermeleri gerekiyor normalde canım dondurulan embriyo kaliteleri falan teker teker yazıyor
babyiscoming_ Cheryy1 ayy ciddi misinnn hayırlı olsunn çok sevindimm canım kaçla öğrendinn erken değil mi daha😍😍
Cheryy1 babyiscoming_ ya 8. Gunum bugun daha fazla dayanamadim valla kuzum yine iyi sabrettim 😅😅 ustune bide belirtide yok ne olacaksa olsun dedim gittim verdim 119 cikti
Umuttayorulur Cheryy1 tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsun 😍 darısı başımıza hepimiz pozitif görürüz inşallah. Şimdi tek mi çift mi diye heyecanlı bekleyiş olacak 🥹😍😍
Cheryy1 Umuttayorulur Aminn amin insallah valla daha o asamaya gecemedim cunku negatif gore gore duygularım korelmis sanirim hala kendimi inandiramiyorum :))