Ece5454 _mooms bizi de haberdar et merak ettim. Ekstrem bi durum olduğunu düşünmüyorum aile hekimliği açık olsa git fetal dopplerle dinlettir dicem de değil
Bercestee _mooms korkma bir şey yoktur Allah’ın izniyle. Dinlen mutlaka tatlı şeyler ye. Ben ilk gebeliğimde hissetmeyince korkup eşime çikolata aldırdım. Biraz dinlenince oynadı benim kız.
Bercestee _mooms çok şükür çok yorma kendini. Telaştan yorgunluktan oynadığını hissetmiyoruz bazen. Dinlen biraz daha kalkma hemen. Rabbim bağışlasın sana İnşAllah 🤲🤍
Drfatma Benim perinatologum 28 haftaya kadar gün içinde bir kere hareket etse o günü kurtarır endişe etme dedi. Mesela kahvaltıda üç kere vurduysa o günü kurtarır dedi. Tatlı yiyip sol yan yatıp kendini dinlersen hissedersin dedi . Endişelenmeyin ☺️
_mooms Drfatma Benim genelde günde 2 kez kıpırdıyordu azda olsa birkaç gündür sakinledi gibi bugün de hiç hissetmedim bian bi korktum da çok şükür hissettim yatıp uzun süre
Bendiyebiri_ _mooms çünkü bende de öyle oluyo ama benimki çoğunlukla uykuda doktorum baktın olmuyo tatli biseyler ye uzan diyor