_mooms Sorun olur mu ya doktorumun numarası falan da yok soramıyorum da. Önceden ufak tefek tek tük hissediyordum ilk gebeliğim bu arada. Bugün şu saate kadar hala hissetmedim.
Esratufan _mooms canm bnde 23 haftalıgım suan sen gibi hareketlerni çok az hisedyrm uzun süre hissetmedgm zaman göbeğimle biraz oynuyrm uyansn diye yada çikolata yiyrm uzanıp bekliyrm sende dene bnce
ozlemnehir _mooms canım muz ye, tatlı bişelerde olur türk kahvesi ve ya vişne suyu da iç soluna yat bakalım kıpırdar inşallah
Ummuarbc _mooms 26 haftalık hamileyim 1 gün tek doğru düzgün hissetmedim ertesi günü düzeldi bu tarz durumlar normalmis
Ece5454 _mooms benimde oluyor arada karnıma ellerimle vurup uyandırmaya çalışıyorum bazen hafifte olsa tepki veriyor beyefendi ama günü gününü asla tutmuyor bi gün çok hareketli bi gün çok sakin
nazel123 Normal bence canım bekle bakalım biraz kahve tatlı birşeyler tüket uzan biraz bir sıkıntı yoktur Allahın izniyle 🤲🏻 Bazen daha hareketli bazen de durgun olabiliyorlar bizimki genelde yorgun olduğumda daha az hareket ediyor
_mooms nazel123 Teşekkür ederim ilk gebeliğim olduğu için kordon dolanması falan dediler ondan bi korktum da şimdi tatlı tüketeyim.
_mooms Esratufan Deniyorum hemen hareket edene kadar kalkmam yataktan bi hareket etse içim rahat edecek😅
_mooms elifozkann kendi taraf akrabalarım uzak durmaya çalışıyorum zaten hepsinden iyi geldikleri yok korkutuyorlar sadece ister istemez aklımda kalıyor
Zg99 _mooms uzak durulması gereken kişiler onlar bende uzak duruyorum gereksiz yorum yapıp canımı sıkmamaları için
_mooms Ece5454 bende bekliyorum karnıma baskı yaptım falan da uyanmadı galiba daha anneyi geriyor sadece yaptığı
Ece5454 _mooms sol tarafa 5 dakika yatın kan akışı artsın sırtüstü yatın parmaklarınızla baya gezdirin karnınızda ne zaman evham yapıp böyle uğraşsam sonunda vuruyor 😂
Bendiyebiri_ _mooms bende 23+6 haftaligim ara ara çok fazla hissediyorum daha pek büyük değiller istersen şekerli biseyler yiyip sol tarafina uzan yada sırt üstü hareketlenir uyuyor olabilir
_mooms Bendiyebiri_ muz tahin bal yedim banamısın demedi hala kalktım yataktan artık tekrar denemeye gidince bi bakacam zorlayacam
Ece5454 _mooms bizi de haberdar et merak ettim. Ekstrem bi durum olduğunu düşünmüyorum aile hekimliği açık olsa git fetal dopplerle dinlettir dicem de değil
Bendiyebiri_ _mooms çünkü bende de öyle oluyo ama benimki çoğunlukla uykuda doktorum baktın olmuyo tatli biseyler ye uzan diyor