azracan20 Pembesarelle2 sanırım herkesin ortak sorunu uykusuzluk daha doğrusu kadınlar için 😂 gece çocuklar uyutmadı sabah ev işleri uyutmadı öğleden sonra da akşam yemeğine misafir gelecek diye uyuyamadım esneye esneye bi hal oldum anacım 🤣
Naz1234- shrbrk ayy çok sevindim sağlıkla kavuştunuz bebeğinize:) varisler hakkında konuşuyorduk sizinle :) dogum sonrasi varisler icin doktorunuz bir sey söyledi mi acaba varis corabina devam vs gibi. Yada kan sulandirici igne falan verdiler mi
Feride_01 Nakskdkdkd ben etle akraba oldum bence içini feraf tut hiç bişey olmaz ciğeri elleme dediler onu bile elledim doğradım yani hep bagtıl
Han34 Hiraveannesi-61 teşekkür ederim☺️varı yoku annesi ve kardeşleri. Kendi evladı zarar görmüş umru değil. Çok haklısın kimse daha değerli değil ama takmamak elde değil
aryadeniz25 Pembesarelle2 şeker tadında bayrammm😄 bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum inanılmaz biçimde hemdeee
Feride_01 Nakskdkdkd bişey olmaz canım Allah’ın izniyle ablamda hamileliklerinde doğradı çok şükür sorun olmadı iyi düşünelim iyi olsun
shrbrk Naz1234- ameliyatta acıl alındım gıydırmedıler , varıs çorabı suan kullanamıyorum ayaklarım aşırı ödemlı .ama oksapar iğne yapıyorum bır haftalık . Sezaryene girecek olursanız belırtın varısleriniz olduğunu ona göre yol çizilir